This isn´t me

Jag tror inte att jag och bloggar fungerar ihop. Det senaste dagarna har jag känt mig som en nobody och hela tiden frågat mig själv varför jag driver en blogg? Det händer knappt någonting på intressant på dagarna och jag är knappast en populär tjej som bara alla vill läsa om. Inte heller någon av de snyggaste tjejerna man sett. Så jag har kommit fram till att lägga ner min blogg för tillfället. Jag kommer antagligen tillbaka när jag har den tiden och intresset för att klara av bloggen.

Detta var allt för mig. Ha det, hej.

Babbel mitt i kvällskvisten

Jag tänkte bara berätta att jag börjar halv 1 och slutar halv 2 imorgon. Det känns helt underbart och jag är så glad över min sovmorgon som jag verkligen ska utnyttja imorgon. Ska njuta lite extra eftersom alla andra går upp tidigt. Hehe. Vi höres tomorrow. Hoppas på att det händer något mer intressant i mitt tråkigt liv då. Puss.

Bad girl

Självklart har jag glömt av att jag ska uppdatera. Har inte tagit några bilder och har inte heller något att berätta om dagen.

Here I go again


Bild i repris

Hej, hur är det med er? Med mig är det helt okej iallafall. Har väldigt mycket i skolan och är stressad, men nu ska vi inte gå in på det. Tänkte att jag skulle uppdatera lite, det var ett bra tag sedan jag gjorde det sist. Saknar det till största del, men det är samtidigt skönt att kunna vara ifrån datan.

Just nu sitter jag och väntar på att få tv. Det är ju Jersey Shore varje söndag och det vill jag inte missa! Jag vet att det börjar klockan 10 men självklart hade de andra i familjen ett program de ville se klart. Tur att vi kan spela in, så att jag inte missar något.

Ska försöka med riktig vanlig uppdatering imorgon, eftersom att jag inte hinner någonting idag. Ska lägga mig direkt efter mitt program ju. Hoppas ni haft en bra och lugn söndag utan läxor! Godnatt :)

Lov och skol tankar

Sitter här i min säng och tänker igenom lovet. Det har inte varit något märkvärdigt eller minnesvärt lov. Mitt lov har för största delen bestått av att ligga i min säng och kolla på film. Jag har knappt gjort någonting nu när jag tänker efter. Inget har gått i den vägen jag ville att det skulle. Min pojkvän lämnade in sin bil så jag har inte träffat honom nu på en vecka. Det kanske låter lite för er som inte har pojkvän, men när man har det är det är stor mängd tid att vänta på att få träffa honom. Jag saknar honom så mycket att det inte finns ord för det.


Bild från: www.weheartit.com


Imorgon börjar skolan igen och jag kan inte riktigt bestämma mig om vad jag tycker om det. Det kan vara både kul och tråkigt. När man går i skolan har man alltid sina kompisar nära sig och får dela massor av skratt. Det har man inte när man bara är hemma, då är det ensamheten som tar över. Jag saknar däremot inte att behöva gå upp tidigt och sitta på lektioner. Men nu när jag börjar skolan på måndag har vi projektvecka. Härligt som det låter kommer det hålla på i tre veckor framåt, vilket jag tror kommer bli skönt och det är efterlängtat.


Hur har erat lov varit? Hur känner ni för att skolan börjar igen?

Shopping från IKEA


Om jag ska vara ärlig så glömde jag faktiskt av bloggen igår. Jag fastnade framför tvn med både mamma och lillebror. Vi kollade på Leaglly Blonde och I, Robot som båda gick på sjuan. Var dessutom väldigt trött igår, så..ja detta blir min ursäkt.

Nu kunde jag äntligen ladda upp en bild. (Jag tror dock att det var något fel på min webcam bild jag ville lägga upp igår för det går inte nu heller..) Iallafall så blev det två kassar med grejer från Ikea igår. Är nöjd med varenda sak och det ska bli så perfekt till mitt nya rum. Pappa ska dessutom köpa min säng och lite annat antingen imorgon eller i veckan. Ska bli skönt att jag ätnligen får göra om mitt rum på riktigt.

Skriver strax

Det går tyvärr inte att ladda några bilder just nu, men jag återkommer så snart som det fungerar. Hoppas ni haft en bra dag! Puss.

Animerade filmer


Godkväll. Idag har min dag inte innehållit något intressant alls. Jag har bara legat i soffan och kollat på film med pappa hela dagen. Det var inte riktigt min dag idag.. Fredagar brukar vara bra men tyvärr inte denna.

Nu ska jag mysa ner mig i min säng fram en animerad film. Väljer att kolla på Mulan faktiskt! Såg den för några veckor sedan på tv när jag fixade mig inför skolan. Det blev dock bara början, så det är därför jag känner mig sugen. Tänker även kolla på Mulan 2 sedan om jag inte hinner somna. Hehe. Vad tycker ni om animerade filmer? Har ni någon favorit kanske?


(Känner att min blogg är rätt tråkig när jag inte visar upp mig själv i den. Ska försöka ändra på det så fort jag har tid och känner för det. Hoppas ni står ut...lite till...)

Puss

Yes!

Nu kan jag äntligen ladda ner filmer! Yes! Har inte kunnat göra det förut för vi har haft såpass segt internet (3G), men nu har pappa ökat hastigheten vilket är helt underbart! Beslöt mig för att ladda ner den första Twilight filmen, eftersom jag varit sugen på att se dom enda sedan i lördags. Sen blir det nog att ladda ner de andra också. Vill vara lite uppdaterad nu innan den sista filmen kommer :)P.S Hade varit helt underbart att ha min älskling här nu, just precis nu.

Detta följde med mig hem igår


En snabb tagen lite bild på vad jag fick med mig hem igår. Är nöjd med vad jag hittade så det känns toppen. Allt bra med lite extra kläder.

Blev lite ändrade planer igår, så jag träffade upp min kompis Johanna Å. Det är så sällan vi ses nu när vi går på olika skolor, så varje gång vi ses är det alltid kul! Vi gjorde inget särskilt, utan bara tog en väldigt lugn dag.

If tomorrow nere comes


Imorgon ska jag iväg tidigt med Linnéa till stan. Vi ska försöka hitta någonting som fallar oss i smaken. Det är alltid lika skönt att få fylla på sin garderob med fina kläder. Håller ni inte med? Får hoppas på att jag hittar någonting imorgon. Anledningen till att jag berättar detta nu är att jag antagligen inte kommer hinna imorgon innan jag sticker. Ska dessutom träffa min pojkvän också, vilket betyder ingen bloggning.

Nu måste jag däremot sova, annars lär jag inte komma upp imorgon. Natti!

Just chillin'


Hej, sry för att jag inte har bloggat förrän idag, men jag har inte haft den tiden. Har träffat kompisar och fixat mitt rum osv. Just nu gör jag däremot ingenting. Lyssnar på lite musik och tar det lugnt. Funderar även på om jag ska på innebandy träningen ikväll eller inte. Annars ska jag nog försöka maskera lite till runt fönstrerna, eftersom det ska vara gjort tills mamma kommer då hon ska hjälpa till att måla. Har aldrig tänkt på hur lång tid det faktiskt tar att göra om ett rum innan. Det ligger mycket arbete bakom det.

Filmen i lördags var förövrigt väldigt bra! Det är ett måste att se. Jag fick iallafall en annan syn på livet genom den, men det kanske bara är jag.

Puss