Deg dag...

Idag har jag bara degat framför tvn.. Sån tur var så hittade jag Top Model England som jag har följt innan. Nu var det bara några kvar så jag fick se vem som vann! Yey!! Haha.
Men nu ska jag ut och möta upp Linnéa för att ha lite prat om gårkvällen och sedan dega framför TVn eller nått. Skriver när jag kommer hem igen.

Fiesta!

Igår var jag med ett gäng sköna tjejer Linnéa, Agnes, Johanna E, Lovisa, Nadja, Isabelle och Rebecka! Vi förade och åt en god middag hemma hos Linnéa där vi sedan åkte vidare till Oliver på fest! Ja vad finns det att berätta? Dagen var super och vi hade det riktigt kul. 

Här får ni bilder som beskriver dagen;)






















Detta var några bilder, men det finns mycket mera!! Laddar upp de andra lite senare, har inte tid just nu. (Bilderna är tagna från Linnéa)

Underbar fredag

Jag har redan avslöjat det mesta om vad jag gjorde i fredags med min mobilbloggning, så finns inte så jätte mycket att säga. Började med att sitta vid sjön jag, Linnéa och Agnes. Där satt vi ett tag och kollade på solnedgången med snacks och vattenpipa. Pratade om lite allt möljligt som vi tjejer brukar göra och hade det jätte mysigt. Efter ett tag gick vi och träffade Agnes pojkvän och hans kompisar. Var med dom ett tag och bara umgicks. 

Vid 11 tiden fick jag äntligen träffa min pojkvän igen! Han hade varit borta på cup så det var skönt att få trägga han. Linnéa gick hem med oss på en härlig pormenad hem sedan skildes vi åt så jag och pojkvän gick hem till mig och kollade på en film tillsammans med min mamma. 






Kanske inte den vackraste, men funkar. 











Internet! :D

Sådär!! Nu har pappa och lillbror kommit hem från landet med internet. Great! Nu blir det lite inlägg om fredagen och igår ;)

(Mobilblogg) Landvettersjön!

Är äntligen hemma i lilla Landvetter! Åh nu är jag glad och inte sur som igår, hehe!;) Har mött upp Linnea och Agnes för att mysa nere vid sjön. Så det blir super! Vi får förhoppningsvis lite besök av några senare.

Blir ingen bra uppdatering eftersom jag och mamma åkte från landet hem utan internet.. Men det går nog bra! Blir kanske någon mera mobiluppdatering eller nått. Ha en bra fredag!:) Puss.

Några år tillbaka


Hallå! Dagen började med frukost på sängen. Mamma hade plockat blommor och lillebror fick en super tandborste. 


Eftersom solen lyste ute och det var varmt, så beslöt vi oss att leka med vattenspridaren. Kusinen och en kompis fick vara med och lillebror fick vara med på kanten. Yeye!


Efter ett tag blev det tråkigt att vara med kusinen och "kompisen" så jag träffade Sanna och badade i havet. Vi lekte fotomodell när mamma tog kort och min lillebror fick vara med på kanten, igen. 

Haha! Jadu, min morgon var inte så intressant idag, så jag beslöt mig för att jag en historia med bilder jag hade på datan. Lyckades rätt bra va?;) Haha.  



Kvällsmat


Avslutar dagen med ett inlägg om mat. Haha åh!! Blir trött på mig själv men men. Detta är iallafall ett riktigt inlägg. Godnatt på er, hörs imorgon. Har hört att det ska bli fint väder imorgon så jag håller tummarna:):):)

!!!!!

Jag vet inte om jag är sur eller uttråkad. Kanske både och? Vet inte vad jag kan skriva om men samtidigt vill jag ändå få upp ett blogg inlägg. Hur ska detta gå? Är även sur över att det inte finns någon App till blogg.se vilket jag redan pratat om i ett annat inlägg där jag funderade på att byta bloggportal.. Har funderat på det idag IGEN och försöka göra någonting åt det, men nej, det gick för jävla dåligt. Tror inte detta är någon bra dag alls, ingenting fungerar, knappt min hjärna heller. Går ur kasst på kortspel hela tiden och åååååhhhh!!!!! Arg tjej.

Solnedgång(ar)






Älskar att kolla på solen när den går neråt. Allt är så vackert. Alla färger på himlen som kommer upp. När molnen skiftar. Oerhört mysigt. Men, pojkvännen saknas.

Gäster, IGEN

Åh vilken tråkig "blogg-dag"!!! Finns nästan ingenting som jag kan dela med mig av.. Vi har iallafall fått gäster här på landet och ska strax grilla för att äta en god middag. Så det blir säkert bra. 

Kan bjuda på en bild jag tog precis! Orkade inte anstränga mig och klä upp mig så värst för att vi fick gäster. Känner dom såpass bra så.. ;) Dagens ser ni på köpte! (Min arm är bakom mig därför ser det lite knäppt ut)



Sömntuta

Sov ett bra tag idag, till klockan 1. Behövde verkligen sova ut! Lägger mig alltid så sent och blir väckt vid 11 tiden.. Så det var underbart att få sova! Hittills har jag tagit mig en lång dusch, ätit frukost och spelat kort. Spela kort är ju som en tradition när jag är på landet, haha!;) Jag trodde det skulle bli bra väder för att sola och bada men nja.. Det blåser lite för mycket för de, tyvärr. Skriver mer senare om det händer något intressant.



En stor röra

Har bara slängt ihop en header och satt in en bild i menyn för tillfället. Var nämligen väldigt uttråkad av min header, så var bara tvungen att göra någonting så länge. Kommer fixa till det så snart jag har fräscha bilder och tid. Nu hade jag tänkt att lägga mig eftersom det kan vara fint väder imorgon och då vill jag upp tidigt för att sola. Hörs imorgon! Puss. 

"Godnatt låt"

Bloglovin




Nu finns jag också på Bloglovin! Så om du tycker om min blogg är det bara att lägg till mig där eller vad man säger. Alltid kul om jag skulle få nya läsare där igenom. Är ju redan registrerad på Bloggkeen men vet inte hur det fungerar där riktigt. Hoppas på bra? Eller nått? Haha.  

Om du själv har Bloglovin och vill lägga till mig direkt, klicka här --> Följ min blogg med Bloglovin !!



Landet - sol, hav, sand, utsikt och glass..










Jag hjärta mamma


Bakom mina solglasögon kan du vara dig själv




Efter vi hade kommit ner så åkte vi tillbaka till Åsa och gick en promenad vid deras strand och köpte sedan underbar glass. Det var sjukt mysigt. Tycker om att umgås med familjen när humöret till låter. Njut av bilderna! Sitter just nu och bara tar det lugnt med lite musik :)

GirlfriEND, BoyfriEND, FriEND, everthing has an END, except FamILY.

.

Detaljer

Jag tycker inte det är så viktigt att visa dagens klädval varje dag men jag lämnar iallafall fram lite detaljer som jag har på mig idag. Ni ser ungefär vad jag har på mig ändå. Enkelt men snyggt!;) ("Shortsen" är egentligen ett par av klippta slitna byxor därför ser det lite konstigt ut på vänter sida..)





Lugn och ro, eller?


Nu är vi alldeles ensamma igen, vilket är skönt. Gästerna åkte imorse precis när jag hade kommit upp ur sängen.. Hehe. Jag var dock inte med våra gäster så jätte mycket men man känner ändå att det är skillnad. Eftersom min pappa nästan alltid vill hitta på någonting så har han bestämt att vi ska ner till landet.. Fast denna gången går jag med på att åka ner, eftersom att det ska bli jätte fint väder fram över.

Har precis packat väska och väntar nu på att vi ska åka. Har med mig både kamera och data som vanligt!:) Puss.

Dagens

Tänkte lägga upp bra bilder innan jag åkte iväg till bion men självklart så tajmade jag inte det så särskilt bra. Men såhär såg jag ut iallafall! En stilren lång klänning med silverdetaljer och ett brunt skärp i midjan. Fungerar perfekt för mig som inte tycker om alldeles för mycket färg. Är väl lite trött på bilderna, men det funkar. 

Kunde ha tagit fram kameran och visa något bättre bilder men nja.. Lite seg för att få till riktigt bra bilder just nu. Så ni får ursäkta den dåliga kvalitén.






Transformers 3 3D

Hemma nu efter en grym film!! Filmen överträffade verkligen mina förväntningar, lätt värd att se. Både jag och Linnéa lyckades hålla oss intresserad i ca 2 h 30 min och det är inte dåligt de.. Riktigt bra gjord! Det jobbiga var dock att vi köpte var sin riktigt stor läsk så man var ju sisådär kissinödig den sista timmen. Haha! Typiskt. Men, jag ger er ännu ett tips om att kolla på denna filmen. Antingen ladda ner eller kolla bio, själv föredrar jag nog bio eftersom man kan kolla 3D vilket är så värt! 

Här får ni en liten blick om filmen!




Bio kväll

Ska snart ta bussen in till stan och kolla på Transformers i 3D med Linnéa. Kommer bli jätte mysigt! Det var ur längesen jag var på bio känns det som.. Så det var bra att min mamma kom med det som förslag, haha. Hörs när jag kommer hem på natten någon gång ;)

Smilisar!!!!

Nu kommer det kanske bli mycket roligare att läsa mina inlägg när jag skaffat smilisar? :D :D :D :) :) :) ;) ;) ;) :( :( :( :P :P :P :O :O :O ( :question: :rolleyes: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ) :love:

Bild från gårdagen


Glömde nästan av att visa er en bild jag tog igår. Vi hade laddat med morötter och dipp för "kortspelskvällen", haha! Det blev mera prat än spel skulle jag väl säga. Men vi hade det riktigt trevligt. Mina tjejer är så fina båda två, Johanna E och Linnéa! Jag lyckades inte fastna på bild tyvärr, men men lugnt för mig skulle jag väl säga.

Fighter


Små trött tjej på morgonen,
inte den vackraste morgonen heller.

Imorse fastnade jag för en film som hette "Fighter", den var grym! En blandning mellan action/drama tror jag. (Slagsmål och kärlek) Så om man gillar den sortens filmer borde man ladda ner den. Lätt. 
Det enda jag har hunnit med än sålänge är väl att äta lunch med allihopa. Har lite funderingar om dagen idag men jag får se vart den tar vägen. Jag återkommer iallafall med det. Puss.

Time for bed

Klockan är strax 2 och jag är hel slut! Brukar nästan aldrig vara trött på kvällarna eftersom jag mer är en natt- än morgonmänniska. Tror jag ska stänga av datan strax och krypa ner i min ny bäddade säng. 

Det blev lite kortspel och tjejprat nu på kvällen vilket var väldigt mysigt. Längesen jag träffade Johanna E så var kul det med! Hon har nämligen varit borta i Spanien under en viss tid.

Your smile make me smile.


Medans mamma, pappa, lillebror och gästerna åkte iväg till Lotta på Liseberg och sedan äta räkmacka på Gothia Towers, så stannar jag hemma och spelar kort med mina kompisar. Ingen dum idé enligt mig eftersom jag inte är så sugen på att kolla på Lotta och inte heller äta räkmacka. Bläh. Håller iallafall på att vänta på Johanna E och Linnéa, hoppas dom dyker upp snart! Kanske blir lite flera mot kvällen, får se. Skriver senare. Puss. 


Gäster från Skåne

Hann inte med någon uppdatering imorse tyvärr.. Hade fullt upp med att städa och fixa iodrning mig eftersom min mammas storebror Thomas och hans fru Eva kom hit från Malmö vid halv 12 tiden. Är alltid lika kul när dom kommer hit eftersom jag knappt träffa dom! Thomas är ju min morbror så det är kul. 

Sitter just nu framför tvn och kollar på Bachelor! Åh det är så bra! Om ni inte vet vad det är så bör ni slå på kanal 11 för det håller på enda till klockan 4. Kortfattat så handlar det om en kille som ska välja ut en tjej av många som han vill dela sitt liv framöver. Jag och allt med kärlek assåå... hehe.

It takes no time to fall in Love, but It takes you years to know what Love is..


Inköp


Lite smått och gott. 


Nytt rosa iphone-"gummiskal". Jätte mjukt! (Dålig bild eftersom jag fick två olika färger på bakgrunden, men det fick bli så för denna gången.)


Härliga spets trosor i olika färger! Yeye! (De röda har jag provat därför finns det inte någon lapp på för er som undrar).


Kunde inte låta bli att köpa denna tröjan fast det är storlek M. Ur snygg! Ville dock ha den vita men självklart fanns det bara L/XL osv.. Typiskt!


Min underbara flagg filt. Hihi, mysigt.


Enkel brun halsduk och en stor plånbok.

Övrigt

Ska antagligen användas när jag ska göra om mitt rum. Passar bra in på mig.


Haha! Ett enkelt påslakan..






Helt sluuuut


Har varit hemma ett tag men bara tagit det lugnt. Fick med mig lite saker från Ullared/Gekås, men inte mer än lite. Alla små storlekar försvinner ju så himla snabbt! Hittade massa fina stickade tröjor som jag blev kär i... Men självklart fanns dom bara i L/XL osv. 

Lägger upp mina inköp lite senare. Puss.

(Mobilblogg) Sry...

Är påväg till Ullared/Gekås just nu med mamma och några andra. Hann tyvärr inte slänga in något "bra" inlägg med datan eftersom jag vaknade rätt sent.. Men nu hoppas jag på att få med mig hem lite saker, det behövs!

Anledningen till att jag inte bloggade igår var väl för att mitt humör var väldigt upp och ner hela tiden. Hade även sällskap av pojkvännen så ja..
Kommer försöka få upp uppdateringen nu igen, skulle själv aldrig läsa min egna blogg när den är såhär tråkigt. Aja! Vi hörs senare. Puss.

Det bästa är att komma hem till sin säng

Har varit hos min kompis Markus och festat med härligt folk. Alla 9or som slutade detta året träffades och även andra kom dit. Kunde inte blivit så mycket bättre. Eller jo... Kanske. Men nu är jag hel slut, vi hörs imorgon. Ursäkta min dåliga uppdatering. Puss.

Natt natt


Klickan här för att komma till sida där bilden är från.


Orange


(Iphone bild)

Ny målade naglar, IGEN! Denna gången blev jag helt kär i Linnéas fina oranga nagellack, så kunde inte motstå att låna det. Känns väldigt somrigt och sticker ut lite mer än de vanliga. 

Sorry för min nattbloggning, men det är som om all fantasi kommer fram då. Det kanske blir lite täta inlägg nu men det kanske är bra? Aja!

Torsdag


(Iphone bild)

Tog inga bilder idag eller något alls, har inte känt mig riktigt intresserad av att göra de. Men men! Bilden är sen igår när jag och Johanna "fikade" fin fika på stan. 

Om ni undrar varför jag inte tagit upp vad jag gjorde igår så är det för att jag gjorde inget särskilt. Samma sak som på Tisdagen? Så finner ingen mening till att uppdatera något då, tyvärr. Sov dock hos min pojkvän tills idag men men. Why would you like to know it?

Iallafall så har jag tagit det lugnt idag. Hängt med Linnéa och bara slappat framför tvn med gott och mycket skratt. Så typiskt oss skulle jag väl säga.


(Mobilblogg) Chillar

Hej! Tar det bara lugnt just nu framför tvn med en stor godis påse. Hehe.. Ska skriver mer senare, men skulle bara visa att jag levde. Puss.

Gothia Cup och en fika i stan


Äntligen hemma efter en dag på stan med Johanna. Fötterna verker verkligen, har gått runt heeeela dagen. Vi tog en fika på Condeco och gick runt på Heden där nästan alla hänger nu under Gothia Cup veckan. Vi kände oss som luffare men det funkade! Träffade även på min pojkvän och hans kompis Andrei en stund. 

Vi träffade på några stockholmare som ville att vi skulle underhålla dom under kvällen och vi hade inget bättre för oss så blev längre inne i stan än vad vi väntat. Gick även förbi Gothia Discot eller "Club Gothia" vilket var rätt kul eftersom det levde upp till ryktet "fjortis discot".

Godmorgon prinsessa


Haha på min kudde står det "godnatt prinsessa" så då kan jag lika gärna säga "godmorgon prinsessa"? Eller...? Har fixat mig sedan jag vaknade för att jag vid kvart över 3 blir jag hämtade för att jag ska följa med Johanna till vetrinären med hennes hund. Heheh. Sen ska vi vidare in till Göteborg och kolla på Gothia Cup som är hela veckan. Toppen! Har med mig kameran så lär bli bilder ikväll.

Insperation




Ovanför på bilderna ser ni två varianter på shorts. Antingen nitar på fickan där bak eller någonting där framme. Själv tycker jag båda sättet är ur snygga! Tror jag ska försöka tillverka ett par egna shorts med nitar snart, hade varit super. 

Börjar få lite ont i huvudet nu så tror jag ska lägga mig i sängen och sova. Skriver imorgon. Puss.

.


Varför äta godis när detta finns? Mums


(Iphone bild)

Är hemma i lilla Landvetter igen! Yey. Tjatade på mina föräldrar och tillslut så kom vi hem. Heheh. Träffade upp Linnéa direkt och hade lite tjej prat, vilket behövdes. Vi promenerade ner och köpte allt detta (bilden) och gottade oss med hela kvällen. Nu är jag propp mätt och orkar knappt röra mig. Aj, aj, aj.

Rosa blus


Idag blev det en liten flickig flick outfit. Gillar mönstret på den rosa blusen, det blir lite annorlunda på något sätt. (Anledningen till att jag inte visar mitt ansikte är för att mitt hår är fluffigt efter flätan jag sov med och jag känner mig inte särskilt snygg osminkad idag.. Hehe)Har varit uppe sen 12 idag, men jag har inte gjort något alls. Vill hem till lilla Landvetter och in till Göteborg eftersom det är Gothia Cup hela denna veckan. Buhu.. Skriver senare. Puss.

Prydnadskudde


Är den inte super fin? Åh!! Mamma hade köpt den till mig när hon var på Ullared. Liksom, när började det komma in sådana här saker till Ullared? Haha. Tur att mamma visste att jag gillade denna flaggan så hon inte bara gick förbi den, hihi. Kanske handlar in en till när jag åker till Ullared? Hmm..

Yatzy




Nu är jag på sommarstället igen! Har haft två underbara dagar men pojkvännen. Hade först tänkt ta med mig kameran men gjorde det inte så inga bilder sen igår och idag med honom finns inte. Mamma, pappa och lillebror väntar på mig just nu, vi ska nämligen spela lite Yatzy som de köpte på Ullared idag. Skriver senare. Puss.


(Mobilblogg) Fint väder och en glad tjej

Hallå! Vilket fint väder det blev idag, känns underbart. Har inte hunnit blogga genom datan idag eftersom jag legat på stranden och nu är jag på väg till min pojkvän. Nu vet ni att jag lever. Det kommer däremot inte bli någon mer uppdatering än denna. Kommer lägga all min tid med min pojkvän för att vi inte ses så ofta. Hoppas ni får en bra lördag. Skriver imorgon. Puss.

Naturbilder i regnet






Såhär kan det bli när man har tråkigt. Nu får det sluta regna!

Kvällens tidsfördriv


Påväg ner inhandlade jag och mamma en skvallertidning, vatten och en stor godispåse. Har inte läst min tidning ännu så ska se till att läsa den nu istället. Mamma och farmor sitter nämligen och löser korsord vilket jag inte alls är bra på och lillebror ritar. Så jag får hitta på någonting på egen hand. 

Här nere har vi bara ätit kvällsmat och spelat lite kort som alltid! Kortspel är väl det vi gör här nere. Hehe..

Todays




Var riktigt svårt att hitta någonting snyggt att ha på sig idag.. Men till slut blev det detta! Enkla baskläder med lite bruna detaljer. Funkar va? Haha hoppas jag. 
Nu ska jag packa! För om ungefär 1 timme ska jag, lillebror och mamma åka till vårat sommarställe. Det ska nämligen bli fint väder imorgon så då vill vi helst vara vid havet. Skriver ikväll.

Efter en härlig dusch




Det regnar idag igen.. Så därför tog det ett tag innan jag kom upp ur sängen (var väl upp vid halv 1) och då tog jag mig en lång härlig dusch. Smörjde in mig i min goda Bodybutter Strawberry och målade min naglar i mörk mörk chocklad bruna.

Oj kollade precis på klockan är den är ju halv 4? Har jag verkligen varit så seg idag.. Aja. Ska fixa mig alldeles strax, så jag kanske visar vad jag har på mig och berättar vad som händer idag. Puss.

This is my photos


Jag saknar mig pojkvän.

Har inte skrivit om detta innan i bloggen så jag tar upp det nu. Alla bilder som jag visar i min blogg har jag själv tagit och när bilderna är från sidor eller ifrån någon annan skrivs det under bilden/bilderna. Jag visar alltså mitt fotointresse i varje inlägg som jag gör.

Vi hörs imorgon. Ska försöka sova alldeles strax. Varför är jag denna nattmänniska? Får ändå inte sova ut imorgon eftersom jag alltid blir väckt av mamma, pappa eller lillebror runt 12 tiden. Haha!

Sveriges väder asså...


Det bara regnar och regnar. Vad ska man göra idag? Film kväll antar jag, eller? Börjar bli lite sådär smått uttråkad som jag brukar bli när jag bara sitter hemma. Men, mamma kommer hem från Malmö alldeles strax så då får jag sällskap av henne. Skriver om det händer någonting. Puss.

Lite mer personligt

Före:


Efter:


Vad tycks? Om man inte ser min nya header tryck F5!


Börjar dagen bra


Fixat frukost och läser skvallertidningen pappa kom hem med. Åh känns underbart!

Bilder från en promenad, naturen




















Alltid kul med mycket bilder.

Rörig morgon


Min morgon har varit hel konstigt. Imorse skulle jag vara med Sanna, sen blev det Victor istället och det slutade med att jag inte träffade någon av dom. Urgh.. Men det har varit skönt att vara hemma idag faktskt.

Vädret har blivit mycket finare nu än var det va imorse. Ska möta upp Linnéa som vanligt. Det är nästan som min "syster", umgås hela tiden när vi har tillgång till det. Känns skönt faktiskt. Blir nog en sväng till solariumet som Linnéa har saknat så väldigt. Haha. Skriver sen, puss.

Film-mys med Linnéa, "The Switch"


Let's have baggy-jeans


Eftersom jag bara varit hemma har jag bara haft på mig en t-shirt och sedan en toffs på huvudet och inget smink. Så det fick bli lite snabba kläder. Har aldrig riktigt haft baggy-jeans men det funkar för idag. 

Ska alldeles strax möta Linnéa och köpa lite frukt och andra god saker på ica för att sedan kolla på film. Behövde verkligen träffa en kompis nu på kvällen för har knappt överlevt dagen. Aldrig att jag bara degar igen om jag inte verkligen behöver det/känner för det. 



Funderar..


(Klicka på bilden för att komma till sidan)


(Klicka på bilden för att komma till sidan)


(Klicka på bilden för att komma till sidan)

Jag kanske vill byta bloggportal till något annat än blogg.se. Har alltid bloggat på blogg.se men saknar att kunna blogga från mobilen med bilder. Bara jag som känt så? Blogg.se har sagt att det ska komma upp en app för att kunna mobilblogga lättare men det har fortfarande inte kommit. Det är säkert inte lätt att fixa en app att blogga från men jag börjar tröttna lite.
Så just nu sitter jag och tänker på vart jag isf ska byta? Någon av dessa 3 som jag lagt upp kanske?

Alldeles för seg dag


Vart ska den här dagen ta vägen? Jag är alldeles för lat för att ta kontakt med någon kompis och se vad man kan göra idag. Men ändå vill jag att det ska hände någonting.. Dock är jag "barnvakt" för min lillebror till 11 ikväll, så får göra det bästa av situtation. 



Nobody know if it's a fake smile


Hittade denna bilden bland alla mina ego-bilder. Rätt gammal, men det känns inte som att jag har några nya bilder längre. Aja. Huvudsaken är att jag lägger upp bilder på mig, eftersom detta är min blogg. 
Gick inte så särskilt bra med uppdateringen idag. Imorgon kanske jag får till några inlägg då saker händer istället för i efter hand. Det hade väl varit bra? Haha. Godnatt.

Ingen påbyggnad


Har ofta påbyggda naglar av akryl, men nu har jag tagit bort dom och satsar på mina egna naglar. Jag ser till att måla dom så ofta som möjligt så att dom inte ser ofräscha ut. Genomskinligt gillar jag nog bäst och denna varianten prövad jag idag men lite skimmer i "märket" Depend - som man ser på bilden.

Smått och gott i solen


(Mobilblogg) JUST NU

Hallå! Just nu är jag hemma hos Linnéa med hennes pojkvän Marcus. Kollar på lite tv och tar det lugnt. Har solat hela dagen idag tillsammans med Linnéa, riktigt skönt att solen tittar fram! Hör av mig när jag kommer hem. Eller nått. Bye.

You are mine and I'm yours.

Godnatt. Nu är jag jätte trött. Kommer decka direkt i sängen. Skriver imorgon. Bättre inlägg. Med nya bilder. Hoppas jag. Love.  







How could I forget the camera? O-M-G....


Opassande bild men glömde att ta kort igår. Hehe damn.. Det var iallafall väldigt fint väder igår så solade hela dagen. Sen på kvällen kom min pojkvän hit efter sitt jobb och sov här tills idag. Med andra ord var min gårkväll och morgnen idag väldigt mysig. Hihihihi. 

Nu tänkte jag spela lite kort, eftersom jag var så bra igår!!!!!!! Man skulle ha så lite poäng som möjligt. JAG SLOG MIN POJKVÄN RIKTIGT HÅRT SOM NI KANSKE SER!





Please get out of my head, I'm trying to sleep


Hoppas det syns hur seriös jag är på bilden. PUSS. Nejmen, nu ska jag ta och sova. Tänkte ju komma upp tidigt imorgon för att gå till stranden..

Solnedgång


Denna underbara solnedgången njuter jag av varje dag på vårt sommarställe. Hihi! 
Ni kanske väntade på en uppdatering lite tidigare men jag har tog min tid åt farmor och farfar när jag kom ner hit. Vi spelade plump(ett kortspel som varar väldigt länge), men det var kul. Dock förlorade jag, men men det kommer dagar då jag är bäst. Annars har jag bara tagit det lugnt tidigare idag och träffat pojkvännen en stund. 

(Mobilblogg) Påväg till mitt sommarställe!

Lägger upp lite inlägg och prat senare. Love. Bye. Puss.

Hallå, hej


Kom hem för en stund sedan efter en kväll på stan. Fikade på Condeco med Johanna E och pratade lite. Efter det kollade vi på lite handbollsmatcher. Det pågår nämligen en cup här i Göteborg som kallas för Partille Cup. Vi visste dock ingen som spelade handboll så gick runt bland alla olika matcher, hehehehe. Roliga.

Jag döööööör...





Så fruktansvärt gullig kille! Vem hade inte velat ha honom som sin pojkvän?

Jag exploderade sån tur va inte. Är med Johanna Å nu och bara tar det lugnt med en god godis påse. Hehehe.. Klockan är ju över 12 nu så lär inte hända någonting speciellt nu förutom prat och film kanske? Vi hörs imorgon! Godnatt, puss, bye.



Please come home to me


Tror det är något fel på mig. Jag måste bara måste göra någonting nu, NU. Åhå. Detta suger. Stenhårt. Hoppas jag löser något snart annars expolderar jag. Puss.

Sunny day and I love it!


Blev lite ändrade planer, trodde ju att det skulle vara dåligt väder idag så att jag skulle vara inomhus, men nej. Kanske tar bilder lite senare och fixar med designen, får se!
Har suttit ute i solen med mamma sen klockan 12 och bara pressat i solen, hehe. Tur att vi har en badtunna med kallt vatten i här hemma, annars hade jag nog varit helt utmattad just nu. Tror jag ska fortsätta att sitta i solen lite till fast den inte tar lika bra nu. 

Skriver senare om det händer någonting. Bye.

Me, You, bed, now.

Ska ta lite nya bilder imorgon och försöka mig på min design lite mera kanske. Godnatt!




When the rain falls down - I play cards


Idag har det regnat/varit molingt hela dagen.. Åh!! Om det är någonting jag hatar så är det nog regn. Det förstör hela dagen, nästan, beror på humöret. Med andra ord har jag och Johanna Å bara tagit det lugnt. Blev mycket kortspel och även lite film.

(Tror min kväll kommer spenderas framför denna otroligt fina skärm.)

Vänskap kan hålla livet ut

Nu ska jag iväg till min kompis Johanna Å och sova över där. Vi ska ha en mys-kväll och prata om allt mellan himmel och jord. Vi hörs imorgon! Har för överigt haft en lugn och mysig dag. 



I love you, my little brother

Vill vara ett liten barn igen.

Har suttit framför gamla foto album hela morgonen och insett hur bra allting var när man var liten. Då brydde man sig inte om någonting och man levde livet. Allt var kul och man lekte runt. Nu när man är äldre finns det så mycket mer krav på en. Om man inte följer en viss "regel" så är man tönt, konstig, efterbliven, ful osv. Varför dessa ord? Man är fin på sitt eget sätt, alla har sin egen stil och sin egna vilja. Varför inte bara köra sitt egna race och visa att man kan stå på egna fötter? Allt gör mig så snurrig. Försöker få ihop allt på så liten text, men det slutar som massa babbel. Jag önska att man kunde få uppleva barndomen igen. 


Jag och min lillebror Lukas


Info om mig



Ja, vem är jag? Mitt namn är Emma Andersson och jag är 15, snart 16 år. Jag bor i en liten håla som heter Landvetter. Tur det så ligger denna hålan bara en liten bit utanför den nästa största staden, Göteborg. Jag har bloggat under många perioder och nu börjar jag igen. Jag delar med mig av mina bilder, min ointressanta vardag,  små-tips, härlig musik och nästan allting!

Jag har haft ett antal bloggar innan. Men dom har blivit nerlagda pga missnöjd och andra grejer. Den senaste la jag ner eftersom det inte gick att ändra något i stilmallen eller dom olika kodmallerna. Så, nu börjar jag en ny start med www.emmacredible.blogg.se. Mitt namn på bloggen låter säkert hel konstigt men om det behövs förklaring får ni fråga!