Tillsammans klarar vi allt


Idag blir det bio med mitt allt. Det känns bra att vara med varandra efter händelsen igår. Denna gången valde vi att kolla på In Time som det var premiär på igår. Jag hade ingen aning om att det var premiär igår, men känns kul att se en såpass ny. Har ni sett den på reklamen? Tycker den verkar riktigt grym. Så klockan 21.10 sitter vi spända framför bioduken. Mysigt! :)

Puss

Grym kväll igår


Hej! Det egentligen bli ett till inlägg igår, men hann inte. Haha, brukar låta så. Vi hade som sakt en hemma kväll jag och min pojkvän och kollade på Idol. Alla var verkligen jätte duktiga igår och jag blev nöjd att Linni åkte ut. Det var på tiden tyckte jag. Har inte tyckt om henne så värst och alla låg snäppet över igår.

Hände även en väldigt tråkig grej igår. Jag och Linus krockade, men inget hände med oss. Vi mår bra, men dessvärre mår inte bilen särskilt bra.

Puss

Lång dag


301 inlägg nu då. Talet blir bara större och större, men jag tycker bara det är kul. Det finns så mycket minnen i dessa inlägg som är så härliga att gå tillbaka till.

Hej på er! Kom hem runt 5 tiden idag så har varit hemma drygt en timme. Hade dubbel idrottslektioner idag, vilket blev att jag fick sluta så sent. Kändes inte alls roligt att sluta så sent på en fredag, men nu har jag en veckas lov framför mig vilket ska bli väldigt skönt! Kommer starta lovet men en härlig myskväll med min pojkvän. Ska iväg lite senare ikväll och köpa godis tillsammans med han och sen blir det att göra sig bekväm i soffan framför idol. Jag har nästan aldrig orkat att festa på en fredag direkt efter en veckas skola. Så en myskväll gör mig inget och att vara med sin pojkvän är ju det bästa som finns, om ni vill höra min åsikt.
Direkt när jag kom hem blev det lite gott mellanmål och det är det ni ser på bilden ovan. Mums.

Black and white again and I like it






Hejsan! :) Idag har det varit en riktigt jobbig dag för både mitt huvud och min kropp. När jag kom hem efter skolan satte jag mig nästan direkt vid plugget, och nu i efterhand känner jag hur seg och slö man blir i kroppen. Har ju i stort sätt suttit ner hela dagen.. Det är en katastorf, men imorgon är det fredag och det är den sista dagen i skolan på en vecka iallafall. Ska bli så skönt med detta lovet!

Igår berättade jag om att ni skulle få lite nya bilder från min media lektionen och de ni ser över texten blev mitt resultat (+ många flera). Vi fick lära oss lite nya saker om kameran idag, vilket kändes väldigt bra. Det blir mycket mer intressant att fotografera när man kan hantera den. Detta är dock bara en början, så det finns mycket kvar jag ska lära mig av. Trots det känner jag mig faktiskt rätt nöjd med dessa tre bilderna.

Puss på er

Lite av mig


Delar med mig av en utav mina favorit låtar. Rihanna - We found love.

Knappt några bilder att dela med mig av


Oj vilken dålig kvalité det blev. Denna bild tog jag för ett tag sedan då jag städa mitt rum och hade tråkigt och ja, det är inte mer än såna här bilder ni kommer se. Jag har det väldigt tajt med bilder och även med att hinna ta. Det ligger ganska mycket arbete i ett foto om man vill lyckas och den tiden har jag nästan aldrig. Sen finns det dagar jag kanske inte gör någonting, men då glömmer jag lätt av att ta kort för jag är för lat för att fixa mig.

Imorgon har jag mediaproduktion, vilket betyder bilder! Som ni sett innan var det natur bilder och lite föremåls bilder som jag la upp efter första media lektionen och mer än något sånt tror jag inte det kommer bli. Det är bättre än inget till bloggen iallafall. Det blir lite mera liv fast det kanske är rätt ointressanta bilder. Ska dock ta med mig min systemkamera imorgon vilket kanske kan betyda andra bilder.

Puss

Höstelovet är så efterlängtat


Hej! Jag har pluggat en hel del både igår och idag, så har inte haft tid till att klicka in på blogg.se och skriva något inlägg, men nu tittar jag in! Har pluggat på natur och engelska idag, vilket jag kommer fortsätta på imorgon. Det känns surt att plugget inte lägger sig när man är nära ett lov, men det är väl bara något man får börja vänja sig till.

Sitter för övrigt framför tvn och kollar på Bonde söker fru med familjen. Jag tycker det är mysigt att vara med familjen den lilla tiden man har över på vardagarna.

You're everything to me, when I close my eyes it's you I see.

Mitt batteri på datan kommer slockna när som helst.. Men jag sitter iallafall på min sista lektionen och har bara några få minuter kvar. Ska bli skönt att få komma hem och bara slänga sig i soffan för att njuta en liten stund innan jag ska sätta mig framför mina läx böcker. Hur underbart? Eller?

Iallafall så var jag med min pojkvän igår som ni vet och då bloggar jag inte. Punkt slut. Vi hörs :)

Babe, I miss you

 


Imorgon kommer min pojkvän hem från Englad och jag är så glad över det. Så nu tänkte jag gå och lägga mig så att tiden går ännu snabbare. Godnatt!


Take care of yourself


Ska alldeles strax skölja av min ansiktsmask som jag har haft på en lite stund nu. Har blivit dålig på senaste tiden med min hy, så det var på tiden. Sitter förövrigt framför tvn med hela familjen och kollar på Götakanal 3. Det är en helt ok film, men inget jag skulle välja själv. Tycker den är lite för gammal på något sett.

Btw. Imorgon är jag ledig så det känns underbart! Vem vill inte ha en extra helgdag liksom? ;)

Hej, mycket text

Nu tänkte jag komma tillbaka igen :)

Jag har haft ett par riktigt sköna dagar nu utan bloggen. Jag har behövt dessa dagarna, för nu har min stress börjat försvinna mer och mer. Tror inte jag kommer lägga ner lika mycket tid på bloggen alla dagar, men då jag har tid kommer det bli uppdatering. För det finns ingen mening med att jag ska stressa upp mig så att jag mår dåligt för att blogga. Blogga är ju en grej jag har valt för jag tycker det är kul och inte något annat. Men nu är jag som sagt tillbaka och jag hoppas ni tycker det blir kul. Dagarna ni har missat har innehållt både bra och dåliga saker, men inget större. Jag har bara tagit det lugnt och lagt ifrån mig datan varje dag.


Jag gjorde en liten förändring på bloggen dessutom när jag ändå inte hade något att göra i skolan. Tycker det blev helt ok, men jag ska försöka mig på photoshop snart så det kanske kan bli något annat. Behöver ju fota en del också, men det får jag se när jag har tid till det ;) 


Jag kommer tillbaka

Ni undrar säkert över varför jag inte har uppdaterat och det beror på att jag behöver en liten paus från bloggen. Jag har inte tid för att uppdatera och berätta om vad jag gör på dagarna. Det är tråkigt, men jag har skola som jag måste ta hand om. Om cirka en vecka är jag förhoppningsvis tillbaka på goda vägar. Om inte så kommer det upp ett inlägg! Ha det bra och ta hand om er :)


En bild från foto lektionen i skolan. Bara jag som tycker att bilden påminner om Kina?

Alla stunder med dig är värdefulla

Medan jag sitter framför tvn och kollar på "fångarna på fortet" med mamma och pappa, sitter älskling nere och spelar playstation med min lillebror. Haha! Aja, jag får väl dela med mig lite :) Får hoppas han kommer upp snart så jag kan mysa lite till med honom. Det kanske kommer någon film ikväll också? Det är ju trots allt lördag.


(Tycker inte om att ta kort med bilxt så det blir en bild med väldig dålig kvalitée.)
Har laddat upp med lite lördagsmys iallafall. I detta fall blex det godis och hallonsoda!

Pannkaks morgon


Godmorgon lördag! :) Åh vad det kändes skönt att få sova ut idag och känna att man är ledig. Helg har alltid varit det bästa som finns när man har skola på vardagarna. Nu har det blivit ännu bättre med helg när jag började på gymnasiet. Det är underbart.

Ska alldeles strax springa in i duschen för att fräscha till mig. Får besök av min älskling om bara en liten stund, så nu får jag skynda mig. Vi hörs senare :) (hoppas jag)

Att sjunga på svenska kan vara svårt

Sitter framför TVn med mamma och kollar på idol just nu. Denna gången fick alla uppgiften att sjunga på svenska och jag tycker ingen har varit riktigt bra hittills. Två tjejer av tre tjejer som jag tycker är bäst har sjungit och ja, dem har varit bra men ingen av dem har varit sådär otroligt bra. Jag hoppas på att Amanda F gör mig sådär riktigt paff som hon brukar. Hon är en riktig höjdare på att göra coola och bra egna versioner av en låt.

Har ni någon favorit?:)


Kameran är tyvärr oladdad så får bli en google bild för att göra inlägget lite roligare.


Mörkret faller snabbt

Kom tyvärr inte hem med några kläder idag eller något alls. Kollade på vinterjackor för det mesta, men jag hade inte tänkt att köpa någon jacka ändå, utan mest kika ut någon som mamma kan köpa till mig sen, hehe. Har dock ingen aning om vad jag ska köpa för någon slags vinterjacka. Jag har alltid såna problem med just denna årstidens jackor..:( Hade däremot varit kul att få med sig något, som en lite tröja kanske. Men men!

Jag och Linnéa tog en kvällspromenad hem och det var en oerhört fin solnedgång, eller färg från solen efter den gått ner. Vad tycker ni?:)


Bilderna är tyvärr tagna med Iphone kameran, vilket inte ger bilderna lika fint intryck.

Höstens färger







Igår på mediaproduktionen fotograferade vi och detta blev resultatet. Har ett antal fler bilder, men ni får se lite i taget!

Stannar i skolan


(det hände något med skärpan när jag la över bilden till datan. stå ut!)

Hej på er! :) Slutade för ungefär en halv timma sen för att vi fick skippa idrotten. Kändes helt underbart att få sluta tidigt på en fredag för en gång skull, fast ändå sitter jag kvar här? Det beror på att jag och Linnéa ska iväg till allum tillsammans och hon har inte gjort ett svenska prov som hon tråkigt nog fick göra idag. Men jag ängnar min tid till att plugga på matte! Nästa veckan har vi prov och då får man visa att man kan. Trots att min hjärna brukar lägga av just under prov. Vad gör ni just nu?

Förvänta er inte någon mer uppdatering nu förrän ikväll om inte appen fungerar. Ha en bra fredag!:)

I skolan

Godmorgon! :) Sitter just nu i skolan och börjar dagen med den segaste lektionen någonsin - naturkunskap. Usch, fly och blä på en fredag. Inte nog med det har jag spanska prov direkt efter..


Jag fick ingen tid över igår, så det blev ingen mera updateringen. Igår var det ju en vanlig dag för mig med bara massa plugg. Jag och Linnéa åt även thai i skolan igår och det var sjukt gott! Det var nästan det bästa på hela gårdagen och man fick en kick av det på något sätt. Kändes som om man klarade skolan bättre efter det. Det bästa med gårdagen var ju såklart att jag fick träffa Linus.



Nu får jag försöka hålla mig till lektionen. Det kanske kommer upp något mera inlägg senare. Puss!:)


No updates

Hej! Är påväg hem till farmor och farfar för att få hjälp med en uppsats, så det lär inte bli så mycket uppdatering. Linus kommer dessutom hem till mig ikväll, men vi får se!:) Hoppas ni haft en bra dag!


Du får mig att le på det där fåniga sättet..


Det är inte direkt den starkaste och bästa bilden, men jag får bjuda på den!

Nu ska jag lägga mig i min mysiga säng och hoppas på att få lite gulliga sms nu på kvällen. Känner mig faktiskt rätt trött så lär nog somna rätt snabbt ändå. Imorgon har jag sovmorgon till halv 10, vilket betyder att jag iallfall kan få en timmes längre sömn. Fast det bara handlar om en sån liten skillnad är jag ändå glad. Varje minut som jag får sova längre är värd guld på vardagarna!


Godnatt på er! :)



Lite nytt skadar aldrig

Vad tycker ni om designen föresten?:D Gjorde om lite snabbt förut för den hade blivit så grå och tråkig. Denna gången testade jag att ha en lite mera speciell bakgrund istället för bara en färg. Just nu tycker jag det är super, men lär väl andra mig snart igen ;) Behöver förövrigt ta ny header.. Har bara denna för tillfälligt. Blääää..

Jag som fotograf

Det var ett bra tag sedan jag faktiskt fotade överhuvudtaget. Känns det som iallafall. Så förut när jag åt kiwi och hade min kamera bredvid mig kunde jag inte låta bli att snabb fota lite, hehe. Detta blev resultatet!:) (bild ser ni längst ner i inlägget...)

Funderar på om jag ska börja använda kameran lite mera dessutom! Använde mig mycket av min kamera förut ju, men jag har blivit så lat på sistone :( Tycker själv det ser mycket fräshare ut i bloggen och det blir även mycket roligare att läsa en blogg med fina och bra tagna bilder. Någon som håller med..?:) Ska försöka nu och framåt med det!




Ojdå.. Fullt köksbord med läx papper...?



Hej! :)


Slutade vid 2 idag, vilket var väldigt skönt! (Tycker om skolan när vi får sluta tidigt :D) Fast jag kan inte påstå att det varit en bra dag idag ändå.. Jobbiga lektioner (idag känner jag så) och riktigt segt att gå hemifrån tio över 7 för att vara i skolan klockan 8 imorse Ni kanske märker att jag tar upp det väldigt ofta och klagar...?;) Men jag är som sagt väldigt skoltrött redan och måste få ut mina klagomål någonstans!

Sedan jag kom hem har jag tillbringat min tid framför köksbordet med alla spanska papper. För jag har prov på fredag och har inte börjat ännu, men efter lektionen vi hade idag så känns det som om jag hajat lite! :) Har ju dessutom pluggat nu, så det känns bra. (Behöver dock plugga en del till, men nu är det PAUS) :D


Vad gör ni? :)

Godmorgon! :)

Sitter just nu i skolan och har samhäll lektion! Wiho!!:D Eller..? Gick hemifrån tio över 7 som alltid när jag börjar 8 och det suger.. Hoppas ni kan lida med mig för detta är inte kul:(


Igår hann jag tyvärr inte uppdatera när jag kom hem innan jag skulle iväg.. Jag hade ungefär en halvtimme på mig att äta och chilla lite, vilket ledde till att jag inte hann starta datan och appen fungerar ju inte :( Jag åkte nämligen och inventerade i Högsbo på Kapp Ahl klockan 7 till 10. Det är väl helt ok kul, tänker mer på att jag får lite extra pengar...!;)

Nejmen, nu måste jag börja jobba fast jag är alldeles för trött för att ens slå på hjärnan. Har ni också börjat eller har ni en go sovmorgon?



Uppstoppad bild från i måndags!:)

Vänta.. Vänta..

Hej..!;) Sitter just nu och väntar på att träffa läkaren för att prata om en privat sak. Tiden går verkligen otroligt långsamt.. Har väntat sen jag slutade vid halv 3, men snart så!

Vad gör ni just nu? Hemma och slappar efter en lång skoldag kanske?:o Längtar tills jag kommer hem!!!


Outfit för idag + ute kläder


Känner ni igen låten?

Efter jag kollade på idol i fredags, fastnade jag verkligen för låten som Molly sjöng. Kommer ni ihåg vilken det var?:) Glömde att spetsa öronen på vad hon sa innan hon gick upp på scene... Men sån tur var sa de i juryn att hon sjöng lika bra, som Adele gjorde, när hon var liten. Ledtråd - Adele!! Sökte på Spotify och hittade den!! Det fanns dock bara med remixer, men dom var inte heller dåliga, men den bästa verison är ju ändå på youtube.
Låten heter Adele - Set fire to the rain. Har ni hört den innan?:)


Jag har verkligen fastnat för låten. Den är så sjukt bra och ja, jag kan lyssna på den om och om igen. Men som alltid, kommer jag väl tröttna på den.


Vad tycker ni?!:D

Varför veliga mornar?

(Skulle kommit upp för några timmar sedan men jag märkte inte att det inte kom upp när jag skrev det genom blogg.se appen.. Fick in på datan och skriva om allt. Appen måste fixas!!)


Hej!:) Har ni haft det bra i skolan? Själv själv har det varit helt okej, förutom att jag varit lite velig. gick upp jätte tidigt (alltså runt halv 6) för att hinna duscha på morgonen och sen kom jag på att jag började halv 10.. Typikt eller hur!? Hde kunnat börja min morgon mycket bättre med längre sovmorgon.. Sån tur va så somnade jag lite på soffan;)

Iallafall! Har precis satt på mig mina myskläder och gjort lite mackor och god mango juice! Mm.. ;)

image description

Kan inte dessa 3 åren gå super duper fort..?

Idag vaknade jag upp med min Linus och mådde jätte bra (!!), men snabbt ändrade det eftersom jag var tvungen att sticka till farmor för att få en uppsats gjord + lite annat. Jag hatar verkligen läxor och skolan.. Den har verkligen sugit ut allting ur mig. Har så mycket fördomar om skolan så det går knappt att välja vad jag ska säga för något.. Åh. Är det bara jag som är såhäääär skoltrött redan eller är det bara min skola som är totallt rubbad när det gäller läxor..? :( I nu läget iallafall.


Annars har jag inte gjort något speciellt idag.. Kollar på TV för det mesta. Det kommer så bra program på MTV på söndagar tycker jag.. Hehe från 6-halv 9 denna söndagen iallafall :D Nu sitter jag bara i min säng och lyssnar på musik och bara segar.. Fast egentligen måste jag plugga på min redovisning.. Orkar inte. OK!?:(


Lite plutt Emma!:)


D.S det har blivit väldigt mycket uppdartering på rad just nu, men jag fick någon slags ryck med att uppdatera.. :s Ni kommer nog få något mera från idag annars hoppas jag ni haft en bra dag idag!

 


Några bilder på oss iallafall

Tur att Johanna kom med att vi skulle ta kort! Annars hade det ju varit lite tråkigt här på bloggen...?:( Blev dock bara ego bilder på oss tre, men det är väl bättre än inget alls? Hahaha!:)












Sen blev dom lite galna...



Om gårdagen

Hej föresten!:) Nu kanske ni undrar varför jag inte uppdaterat på ca 2 dagar? Anledningen till detta var att jag träffade min pojkvän igår och la tiden till honom och sedan festade. Jag skulle egentligen slängt upp ett inlägg innan han kom till mig, men tyvärr så tänker jag inte riktigt klart hela tiden. Mycket att hålla reda på ibland!



Linus kom till mig runt 1-2 och sedan åkte vi iväg in till stan för att skjutas hans låtsas pappa till hockey matchen. Frölunda spelade ju mot något lag och de flesta hejar väl på dom, eller? Aja, jag har absolut ingen koll på is hockey!!:O Iallafall, så var det mysigt att bara åka bil en stund och speciellt när man åker med pojkvännen..!;) När vi kom hem till mig hann vi inte umgås så mycket förrän han skulle iväg till sin fotbolls avslutning.. :( Men då såg jag till att möta upp Johanna E och Isabelle för att dra på fest! Var såpass längesen jag festade, så jag kände att jag kunde följa med en stund iallafall. Direkt när vi kom dit kändes det faktiskt helt fel, enligt mig. Var väl inte så peppad eller något. Tråkigt var det iallafall... Men jag blev ändå hämta tidigt av min pojkvän, så vi åkte hem och kollade på några filmer innan vi somnade. Hehe mysigt!:)


Vad gjorde ni igår kväll? Festade? Tog det lugnt? Bio? Ja vem vet!:)





Älskling känner sig tuff bakom ratten...!;)

Snabb fråga

Skulle frågat detta i fredags men då fungerade det inte att uppdatera med blogg.se appen med bild.. Hade nämligen ingen data igång om jag kommer ihåg rätt, annars var jag nog alldeles för lat att överföra bilden till datan bara..:)


Tillbaka till vad jag skulle frågat! Jag kollade ju på Idol och jag tänkte fråga er vem ni tyckte var bäst den här första om gången? Ni kanske håller på någon/några speciella redan?:) Alla har ju inte likadan smak på röster/musik, så tänkte att det hade varit en kul grej att veta. Själv tyckte jag att Amanda F och Molly var bäst!:D Amanda har ju en så sjukt speciell röst. Hade mer än gärna velat lyssna på covers hon gjort, eftersom hon verkligen gör låtarna till sina egna. Sen slår ingen Molly!! Eller jag kan faktiskt inte riktigt bestämma mig... :(

image description

Sorry...

Sorry för ingen uppdatering. Det kommer nu..!:) Just wait a few minutes!

Vad har jag gjort idag då..?

Idag har jag faktiskt inte hunnit med särskilt mycket, men det är absolut inget jag begär. Är så trött efter denna veckan att jag bara behöver ta det lugnt.. Jag slutade vid 3 idag och sedan köpte jag och Linnéa lite godis och cola innan vi tog bussen hem, så vi var i Landvetter runt 4 tiden :) Kunde inte gå in på datan direkt för att farmor och farfar var på besök så jag fick lite mer hjälp inför provet så, ah.. Men nu är jag tillgänglig!;)

Tänkte kolla på Idol nu faktiskt. Dom har ju kommit till final nu ju, så det är faktiskt rätt spännande. Dock inte lika bra som på audition som ni vet...;) Tänker ni kolla på Idol idag eller är ni i full gång med att festa? Några kanske är mycket piggare än vad jag är just nu :o Får hoppas det iallafall.


Lilla jag idag med mitt slickade hår, haha! Jag har toffs på bilden därför jag ser lite rolig ut, men har tyvärr ingen annan bild från idag att dela med mig av.




Anledning till ingen uppdatering

Hej på er! :D Hur är det? Och vad gjorde ni igår...?


Anledningen till att jag inte bloggade någonting igår förutom på morgonen (tur att jag hann med det annars hade det varit tomt) var för att jag hade absolut INGEN tid alls till att gå in på bloggen..:( Vi slutade klockan halv 4, åkte hem till farmor och farfar och där sätt jag och pluggade enda till ungfär 9 på kvällen. Sen fick jag sällskap av min älskling på kvällen och då var jag såpass trött att vi bara låg och mös tills vi somnade :)

Jag har det väldigt stressigt med skolan just nu för jag har så otroligt mycket. Jag kan knappt andas och ta det lugnt i någon minut. Det är så mycket. Idag mådde jag vidrigt och hade ont i magen för att jag stressar så mycket :( Hela min kropp är slut och huvudet också.. Det känns inte alls bra just nu, men jag försöker kämpa! Detta är också en anledning till dålig uppdatering. Jag hoppas ni förstår? Men jag försöker!:)


Varför kan man inte ha sovmorgon varje dag..?

Godmorgon! Hur är det med er?:) Med mig är det faktiskt helt ok nu på morgonen. Ska alldeles strax gå ner till bussen för att åka till skolan. Vi har bara mediaproduktion från 1-halv 4, så det känns faktiskt helt ok!:) Hoppas ni får en bra dag.

Såhär ser jag ut. Mamma kom hem med denna mysiga stickade tröjan här om dagen:)


Godnatt inlägg...

Jag försökte iallafall fixa lite intressanta inlägg att läsa och kolla på, men nu orkar jag verkligen inte mera. Sängen är så bekväm att jag somnar alldeles strax. Tror dessvärre att det knappt kommer bli någon uppdatering imorgon heller för jag ska plugga då också. Ska till och med skippa träningen för plugg!! Då är man inte riktgit klok va? :( Men jag hinner förmodligen med ett inlägg på morgonen imorgon eftersom jag börjar klockan 1 ;) Känns helt underbart!

Vi hörs imorgon. Hoppas ni haft en bra dag! Godnatt :)




Btw! Vet ni en sak...? Varje dag jag går till bussen så lyssnar jag verkligen alltid på NRJ i telefonen. Det är liksom som något jag måste göra. Har gjort det såpass länge att det är en vana. (Har nämligen inte någon musik på min telefon och inte heller spotify premium tyvärr.. :() Brukar ni också lyssna på radio på morgonen när ni ska till bussen eller har ni spotify premium eller musik på telefonen? Jag nöjer mig faktiskt med NRJ eftersom det är min musiksmak! ;) Hehe.


Känner hur jag dras mot sängen

Hade tänkt ta en bild på mig för att dela med mig av mig själv i bloggen men jag upptäckte hur otroligt efterbliven och sliten jag ser ut. Mina ögon går verkligen i kors och svider.. Usch vad har jag gjort med mig :( Detta är tack vare skolan! Haha.

Vet inte ritkigt vad jag mer kan dela med mig av från idag, men en bild från en annan dag där jag var väldigt slö på kan ju inte skada? Då får ni iallafall en lite blick på hur jag ser ut nu. En väldigt liten blick skulle jag väl säga..


För trött för att skriva

Godkväll eller vad ska man säga. Hej? :) Behöver jag berätta varför jag inte uppdaterat eller förstår ni att jag varit fullt upptagen hela dagen..? ;)


Sitter i sängen just nu och är så förbannat trött efter en riktigt jobbig dag med skola och bara massa plugg. Detta är nog den värsta dagen på länge.. Jag vaknade på fel sida, hade världens mensvärk både i magen och ryggen, så jag kunde knappt sitta på en stol i skolan. Jag var bara allltmänt trött och ja, det finns hundra saker att klaga på! Men den bra och god sak var att jag och Linnéa åt thai mat idag. Så gott!:D Borde göras oftare, dock inte för ofta. Vill ju inte tröttna på det!

Jag gick hem till min farmor och farfar efter skolan för att prata lite med dom, äta middag och framför allt få hjälpt med uppsatser och plugg inför prov. Det skulle kommit upp ett inlägg men eftersom blogg.se appen fortfarande inte fungerar utan trådlöst internet hemifrån så fungerade det inte.. Lite störande.. Men iallafall!:) Det är super att ha min farmor och farfar till hjälp med skolan eftersom de har varit lärare vet de lite vad man ska plugga på. Hehe! Ni kanske tycker det låter lite kul att jag får hjälp av dom eller att jag hellre pluggar där? Men det är faktiskt jätte bra :) Ni borde prova själv.


Våran goda Thai mat! Har börjat dricka bubbelvatten istället för cola nu efter jag var hos tandläkaren.. Hehe blev nämligen riktigt besviken på mina tänder.. :(

Tiden går fort när man har roligt



Ja, man brukar ju säga så, men jag kan inte direkt kalla detta roligt. Ligger i sängen och försöka göra lite läxa som vi har till denna vecka och nästa som ni kanske ser? Hatar när det blir såhär mycket läxor... :( Dom kväver oss verkligen! Hur ska man kunna leva med såhär mycket läxor över sig?:( Blir så arg.

Men nu ska jag fixa mig för träningen (menar inte fixa sig som sminka sig och sånt, vilket jag hoppas ni förstår!!:O) och börja tagga. Är faktiskt sugen på att träna idag, så jag hoppas på att det går bra för mig :D Vi hörs kanske något senare, beror på. Kommer hem runt 11 tiden!


Visste ni...?

Att det är kanelbullensdag idag!!:D Jag hade faktiskt ingen aning om det förrän Johanna påpekade det i stan. (Förstår inte hur jag kunde missa det eftersom pressbyrån hade "stånd" med bara kanelbullar som de sålde.... Fast det kan i och för sig bero på att jag är så van vid att alla pratar om kanelbullar nu för tiden för att man får en gratis kanelbulle på statiol om man bara checkar in där.. ;) Vi har nämligen statiol precis utanför våran skola, haha!) Har ni köpt några kanelbullar idag eller hade ni också glömt av det?:) Tycker egentligen inte det är så viktigt med dessa dagar, fast samtidigt är det alltid gott med lite extra av det goda. Det finns ju t.ex vofflans dag och selmadagen(?) också.

Farmor hade bakat kanelbullar till oss som pappa hämtade för en liten stund sedan. Så söt är hon!:)

En dag på stan med min vän

Nejmen hejsan!:)


Min dag idag började med att bli inkallad till skolan medans 2orna var på friluftsdag och 3orna var lediga, eftersom vi hade resursdag. (det var inte bara jag som blev inkallad utan nästan alla 1or på skolan) Och vet ni vad vi gjorde? Jo vi hade matte i 3 timmar! Kul va...?:) Usch, men det gick faktiskt rätt så snabbt och vi slutade ju 12!:D

Efter det träffade jag upp Johanna E som jag inte träffat på ett bra tag! Hon går ju på en annan skola i stan, så det är svårt att få tid till att träffas:) Vi gick runt och kollade i alla möjliga affärer och åt även lunch på paprika. Hehe brukar alltid bli mat där eftersom det är ett favoritställe enligt mig;) Det var så längesen jag var och shoppade, så det var verkligen på tiden :D Vi sprang runt som dårar efter en perfekt halsduk till mig (vet inte hur många affärer vi gick in i) men till slut så fann jag den perfekta gröna halsduken tack vare Johanna!:D Sedan blev det en enkel t-shirt och en stickad mild röd tröja fast ska lämna tillbaka den imorgon eller mamma gör det. Hehe.


Har inte haft tillgång till data som ni kanske märkte med tänke på vad jag gjort idag. Hoppas ni har haft en bra dag idag iallafall!:) Detta blev det!



Snart hemma

Är påväg hem just nu. Berättar om dagen när jag kommer hem:)


Varje måndag klockan 21.00

Som ni kanske vet så följer jag Hollywood fruarna till 100, så ska alldeles strax sätta mig vid TVn och se ännu ett roligt avsnitt. Tycker det är synd att de bara visas på måndagar. Hade gärna velat ha mera..:( Det är väl tur för pappa att det bara är en gång i veckan, haha. Det är inte hans favoritprogram direkt ;)

Vi kanske hörs senare. Puss på er! :)


Lilla jag

Dagens;)

Denna bild skulle kommit upp imorse, men eftersom deras blogg.se app inte fungerade som den skulle, så blev det inget.. Tråkigt:( Ska däremot aldrig ta någon mer bild på mig när det är så tidigt på morgonen.. Vet inte hur många gånger jag fick ta om :o Usch..!


Varför jag inte uppdaterat

Hej! Förlåt för denna dåliga uppdateringen idag men jag har inte varit nära en data förräns nu. Skulle ha kommit upp ett inlägg imorse, men min telefon lydde inte alls mig... :(


Efter att jag kom hem från skolan så skulle jag iväg till tandläkaren nästan direkt så hann inte med någon uppdatering där inte. Usch det var verkligen de hemskaste jag varit med om på länge.. (tandläkaren menar jag) Har nämligen bytt tandläkare eftersom min privat tandläkare inte längre kunde ta emot personer under 20 år. Det är verkligen jätte tråkigt och jobbigt eftersom jag trivdes soppas bra med honom!:( (Tycker det är väldigt jobbigt att gå till tandläkaren..) Hon jag hade idag hade förstoringsglasögon eller någonting och den andra sköterskan var en dvärg ungefär.. Åh kände mig inte alls bekväm!!:( Hon tryckte i mitt tandkött och i ett av mina hål.. :blush: Gjorde riktigt ont faktiskt, jävla tandläkare!!!
Efter det gick jag och Linnéa till solariumet för att göra oss lite fräschare! Det är så jobbigt att man blir vit på vinter. Ser ofräscht ut.. :(


Inte det snyggaste kanske, men bra

Ska alldeles strax tvätta av mig min ansiktsmask och sedan skrubba ansiktet också!:) + smörja in en hudkräm;) Det är viktigt att hålla sin hy ren om man inte vill se ofräsch ut med massor av ackne, torr hy osv. Sen är det vissa som har problem med ackne, vilket jag har haft under en tid. Men det är bara att jobba på!

Tror det blir lite läx grejande också innan Jersey Shore börjar! :D

Hoppas ni inte "dör" av denna otroligt heta bild. Ser ut som ett spöke ungefär.. :(


Det var på håret! Riktigt grymma är ni killar.

Hade helt glömt av att berätta om matchen jag kollade på! Ops... :( Det gick super för dom, eller de vann med 13-12, så det var precis! Jag och Linnéa skrek som bara den och vi kunde inte sitta stilla för det var så nervöst och spännande. Hade ont i händerna efter att jag klappade så mycket och skrek sönder rösten en gång lite, men den finns fortfarande kvar sån tur är;) Haha! Glömde tyvärr att ta bilder, men ni förstår väl varför? Man vill absolut inte missa någonting!


Vad har ni gjort idag? Tagit hand om er själv kanske? Det är ju trots allt söndag!:)
Tror det blir lite "ta-hand-om-mig-själv-kväll" senare..


Emma idag




Innebandy match (skulle kommit upp för längesen..)

Hej!:)

Vaknade klockan 12 idag vilket var väldigt skönt! Fick sova ut så mycket som jag behövde efter denna skolveckan iallafall.
Ska alldeles strax iväg och träffa Linnéa för att kolla på herr lagets första match i innebandy. De spelar i Landvetter sån tur är, hade inte orkat kolla annars, hehe:)


Jag får en stor klump i magen av detta.. Läsvärt.

Hittade denna "berättelse" på en annan blogg och jag läste hela. Ni borde också göra det.

Jag gick runt i en stormarknad när jag såg en kassörska ge den här lilla pojken sina pengar tillbaka,
pojken kunde inte ha varit mer än 5 eller 6 år gammal. Kassören sa: "Jag är ledsen, men du har inte tillräckligt med pengar för att köpa denna docka.''Den lilla pojken vände sig till den gamla kvinnan bredvid honom,''Mormor, är du säker på att jag inte ha......r tillräckligt pengar?
''Hon svarade,''Du vet att du inte har tillräckligt med pengar för att köpa denna docka, min kära.''
Hon bad honom att stanna där i 5 minuter medan hon gick för att se sig omkring. Hon lämnade honom.
Den lille pojken höll fortfarande dockan i handen. Slutligen gick jag mot honom och jag frågade honom vem han ville ge denna docka till. "Det är dockan som min syster älskade mest och önskade sig så mycket till jul. Hon var säker på att tomten skulle ta med den till henne. Jag svarade honom att kanske jultomten skulle ge den till henne trots allt och att han inte skulle oroa sig. Men han svarade mig tyvärr.
"Nej, jultomten kan inte ge den till henne där hon är nu. Jag måste ge dockan till min mamma så att hon kan ge det till min syster när hon går dit. " Hans ögon var så ledsna när han säger, "Min syster har gått för att vara med Gud. Pappa säger att mamma kommer att se Gud mycket snart också, så jag tänkte att hon kunde ta dockan med sig och ge den till min syster.'' Mitt hjärta nästan stannade.
Den lille pojken tittade upp på mig och sa "Jag bad pappa att be mamma att inte gå ännu. Hon måste vänta tills jag kommer tillbaka från köpcentret. Sen visade han mig en väldigt fin bild av sig själv. Han skrattade.
Han berättade då för mig "Jag vill att mamma tar min bild med sig så hon inte glömmer mig.
"Jag älskar min mamma och jag önskar att hon inte behöver lämna mig, men pappa säger att hon måste gå för att vara med min lillasyster." Sedan tittade han igen på dockan med sorgsna ögon, mycket tyst.
Jag sträckte mig snabbt efter min plånbok och sa till pojken. "Antag att vi kontrollerar igen, ifall du har tillräckligt med pengar för dockan!'' OK sa han," Jag hoppas jag har tillräckligt. "
Jag lade till några av mina pengar till hans utan att han såg och vi började räkna dem.
Det var nog för dockan och även en del extra pengar. Den lille pojken sa: "Tack Gud för att du gav mig pengar!" Sedan tittade han på mig och tillade: "Jag bad Gud igår kväll innan jag somnade att se till att jag hade tillräckligt med pengar för att köpa denna docka, så att mamma kunde ge det till min syster.
Han hörde mig!'' 'Jag ville också ha tillräckligt med pengar för att köpa en vit ros till min mamma, men jag vågade inte be Gud om för mycket. Men han gav mig tillräckligt för att köpa dockan och en vit ros.
'''Min mamma älskar vita rosor. " Några minuter senare återvände den gamla damen och jag stod kvar med min korg. Jag avslutade min shopping i en helt annan sinnesstämning från när jag började. Jag kunde inte få den lille pojken ut ur mitt sinne. Då kom jag ihåg en lokal tidningsartikel för två dagar sedan, som nämnt en berusad man i en lastbil som kört in i en bil med en ung kvinna och en liten flicka.
Den lilla flickan dog direkt och läget för mamman var kritiskt. Familjen var tvungen att besluta om att stänga av den livsuppehållande maskinen eftersom den unga kvinnan inte skulle kunna återhämta sig från koman.
Var det familjen till den lilla pojken? Två dagar efter mötet med den lilla pojken läste jag i tidningen att den unga kvinnan hade gått bort. Jag kunde inte hejda mig själv så jag köpte ett gäng av vita rosor och jag åkte till minnesplatsen för den unga kvinnan där människor kunde ta farväl innan hennes begravning.
Hon var där, i kistan och höll en vacker vit ros i handen med bilden av den lilla pojken och dockan placerad över hennes bröst. Jag lämnade platsen, tårögd,med känslan av att mitt liv hade förändrats för alltid.
Den kärlek som den lilla pojken hade för sin mor och hans syster är fortfarande till denna dag svårt att föreställa sig och på bråkdelen av en sekund hade en rattfyllerist tagit allt detta ifrån honom.


Hur kan man vara så otroligt dum och få för sig att sätta sig bakom bilratten när man druckit? Det är så korkat och dumt. Jag tror att de personer som gör detta vill bara hem snabbt och de tar bilen för att det är lätt. De tror att de inte druckit så mycket och att de kommer klara den lilla biten hem. Varför inte bara betala en taxi eller ta bussen? Vad som helst utan detta. När man kör och är berusad sätter man sitt eget liv i fara, men även alla de andra som är ute i trafiken. Jag kan lova att jag ALDRIG skulle sätta mig och köra när jag druckit. ALDRIG...



Jag får riktigt on i magen av denna filmen.. Kolla.

Jag idag

Lägger vanligtvis upp så lite bilder på mig så, ja, blir en "look for today".

Såhär såg jag ut påväg ner till ICA annars har jag bara gått runt i trosor och stor t-shirt, hehe..;) Men det blev bara något enkelt eftersom jag bara skulle ner lite snabbt. Sminket är för att jag förut för trodde att jag skulle till stan och fika osv, men blev andra planer.. Så, nu ångrar jag att jag är sminkad... Så jobbigt att ta bort när man vara ska vara hemma!!:(


Hemma kväll med en halvt fungerande tv...





Hej på er!:) Förlåt för att jag inte uppdaterat något förrän nu, men jag hara bara degat framför TVn och hjälpt till lite hemma. Tyckte inte det var någonting att uppdatera om, eller...?


Var precis nere på ICA med mamma och min lillebror. Vi köpte lite gott för ikväll och även lite saker för de dagar då jag inte hinner äta frukost när jag ska till skolan. Är rätt duktig på att inte hinna med frukosten eftersom jag oftast drar mig ett bra tag i sängen, så då är detta perfekt att bara ta med sig! Risifrutti är dock lite svårare, men funkar bra! Brukar ni hinna med frukost på morgon? Ni kanske inte ens brukar ni äta frukost på morgonen? Ja vem vet!:)

Vi hyrde dessutom filmen "the Rebound" för våran TVn har flippat ur lite så det går knappt att se mer än 15 minuter i sträck innan kanalen försvinner.. Fattar ni?:( Stort problem nu när det är lördag också och man är hemma...:( Hoppas iallafall filmen är bra! Har ni sett den? Isåfall, var den bra? :D

Godmorgon!

Hej!:)

Kom hem för en stund sedan från min pojkvän. Han hade en tidig innebandy match i Gamlestaden och den orkade jag inte kolla på, så då släppte han av mig hemma när han var påväg. Tänkte att jag skulle försöka somna om(då när jag kom hem) men det gick inte, utan jag låg i soffan och kollade på Shreek 3!:D hehe.. Kan berätta lite senare om gårdagen..!:)

Nu ligger jag däremot och läser en skvallertidning som jag hittade hemma. Det var längesen jag läste en skvallertidning nu så det var verkligen på tiden jag hittade en;) Haha;)