Like it, like itJag gjorde däremot akryl naglar idag. Det är mest för att jag ska på bröllop i helgen och då kände jag för att jag ville vara extra fin. Brukade förut använda mig mycket av akryl naglar, men det var faktiskt ett tag sedan nu. Blev jätte nöjd med resultatet. Riktigt mycket "bling-bling", but I like it. Bilderna gör inte mina naglar rättvisa, men det är sent och jag orkade inte ta fram min kamera och vara super fotograf. Antar att det är ok? Haha.

/Emma

Stan dag

Hey

Försökte blogga från mobilen förut, men det gick (som vanligt) inte.
Idag: Hade bara en lektion idag så det var jätte skönt. Åkte till stan och fikade med Linnéa plus att vi letade efter nyårs klänningar, vinter jackor och lite julklappar + födelsedags present til hennes pappa. Jag fick dock inget med mig, men jag ägnade mig åt att leta upp saker som jag önskar mig i julklapp istället.


Go fika på Expresso House, eftersom det inte fanns någon vanlig coca cola var jag tvungen att ta light. Bläää.

/Emma

Good feeling

Dags att komma tillbaka?

Det har funnits dagar (som alltid) då jag velat blogga, men det är inte förrän nu jag tar igång med det igen. Jag hade faktiskt inte tänkt att ta tag i bloggen förrän ett tag framåt, men Elin tyckte så gärna att jag skulle börja igen, så varför inte? Jag ska försöka hålla ett leende på läpparna genom bloggen och inte tänka för mycket, vilket brukar hända, så går det säkert bra.

Idag: Det har bara varit en helt vanlig dag i skolan eller, nästan. Det är måndag så vad ska man förvänta sig? Det var en väldigt trött och uttråkad Emma i skolan idag och jag fick inget jobb gjort alls. Får hoppas på att morgondagen (tisdag) blir bättre. Har förövrigt tränat på mina europa länder och huvudstäder som jag har prov i på onsdag.Det är ju jul nu och jag har fått lite julpynt i mitt rum. Tycker den sprider en sån mysig känsla i rummet, på något konstigt sätt.

/Emma