Varför funkar det inte? Måste fixas...!




Den nya blogg.se appen som vi har fått till Iphone funkar bra när man är nära ett trådlöst nätverk men funkar inte alls när man använder internet som man betalat.
(Fattar ni vad jag menar..?:)) Jag tycker det är ett stort problem!! Appen ska ju användas när man inte har någon tillgång till data och är ute och "springer runt", inte när man är hemma eller hos någon annan där det faktiskt finns en data? Eller? Har jag fel? Hoppas dom kan lösa det snart för jag var så glad över att den äntligen hade kommit, men så funkar det inte att uppdatera när man är "ute och springer".


Tråkigt... :(



Väntar på att pojkvännen ska komma hem..

Hej! :)

Föresten vad tycker ni om att jag har börjat använda smileys igen? Bra, dåligt eller bara jobbigt..?;)



Sitter hemma nu och njuter verkligen av att det är fredag idag. Ingen mer skola på iallafall två dagar! Underbart. Skolan tar verkligen kål på mig, den är bara alldeles för mycket. Anledningen till att jag bara sitter hemma är för att jag väntar på att min pojkvän ska sluta jobbet så jag kan få träffa honom.. Vet inte vad han håller på med just nu, han sa att han bara skulle jobba över en stund och inte timmar ju...!?:( Aja, hoppas tiden går snabbt.

Vad gör ni? Chillar? Taggar fest...?;)



Nerbäddad

Hej eller godkväll!;) Kom hem mycket senare än vad jag trodde eftersom Linnéas mamma hade en del saker att fixa innan hon skulle köra. Men men, jag och Linnéa hade kul när vi väntade eftersom herr laget tränade efter oss, + våran dåliga humor.

Nu ligger jag iallafall i min säng efter en härlig dusch och är in smörjd i en härlig body butter, vilket känns riktigt bra nu efter träningen. Mindre bra känns det att de är skola imorgon igen, fast sån tur är det sista dagen på veckan. Wiho!!:D Aja, nu ska jag inte babbla på för mycket. Ursäkta alla mobil uppdateringar men har inte haft tid till att starta datan. Godnatt!


Somnade i soffan direkt. Nu - städa!

Somnade till i soffan direkt när ja kom hem!:o Var sjukt trött efter skoldagen som jag berättade för er.. Och nu måste jag städa undan denna hög från min säng + lite annat, så hinner inte med någon data uppdatering. Sen ska jag alldeles strax träna så runt halv 10/10 kanske det blir någon data uppdatering. Men ni klara er va!;) Vad gör ni för något idag? Kanske bara slappar son jag gärna hade velat göra idag?:)


Är helt slut efter denna dag

Sitter på bussen påväg hem nu, äntligen!:D Började halv 10 idag och sluta halv 4.. Puh.. Det är tur att vi hade sovmorgon idag när det är en sån lång dag. Hade aldrig orkat annars.

Jag skriver mera när jag kommit hem, ville bara uppdatera er! Puss:)


Och snart är det vinter

När jag var påväg hem idag så upptäckte jag att hösten är verkligen här :o Har på något sätt inte tänkt på det innan eller kanske lite, men idag såg jag helt plötsligt alla barr som ramlat ner. Jag antar att de funnits ett tag på marken redan men har som sagt inte tänkt på det, hehe:) Det är dessutom jätte kallt vissa mornar också.. Brr..!!:(

Tycker ni om hösten?


Kollar ni på Idol?

Avslutade pluggandet och satte mig vid TVn för en stund sedan för att kolla på Idol när det börja. Det var längesen jag kollade på det nu. Missar ju det när jag har mycket träningar och plugg hela tiden, men nu när jag gör mig tid så är det skönt att bara sätta sig i soffan och njuta lite, slappa liksom. Kommer ihåg personerna när jag ser dom och det är kul att höra dom sjunga igen. Det är sjukt hur duktiga alla är! :O Skulle också vilja kunna sjunga och uppträda.. Det hade varit en stor grej att göra och rolig grej antar jag.

Kollar ni också på Idol? :) Isåfall, vad tycker ni om det? Själv tycker jag det är roligast när det är audition's eftersom det är så himla många som skämmer ut sig och är super roliga. Hehe. Fast det är synd om de som får nobben av juryn, de är ju rätt hårda faktiskt..


My look for today



Har försökt att uppdatera hela dagen från telefonen, men de bilder jag velat lägga upp har inte funkat. Lite tråkigt nu när den precis kommit och jag verkligen vill använda appen, men jag hoppas det fixar sig alldeles strax. Då kommer jag visa mer uppdatering, men ändå försöka göra något inlägg via datorn ;)

Kom iallafall hem för ungefär en timme sedan och har bara suttit framför TVn, vilket är rätt dåligt eftersom jag har en del läxor :( Men efter skolan är jag alltid så trött på att jobba så jag måste ta en paus när jag kommer hem, fast jag tror min paus får vara över strax..

Update från sängen

Är helt faschinerad av denna app till blogg.se och tycker det kommer vara jätte mycket lättare att uppdatera er! Åh kul.
Ligger iallafall i min säng efter en go dusch och ska avsluta mina sista sidor i svenska boken, sen äntligen får jag sova. Godnatt!


No network

Hej! Uppdaterar just nu från blogg.se's nya app för Iphone. Är riktigt glad över att den äntligen kommit, men det fungerar inte riktigt att ladda upp bilder än så får se. Men är iallafall på min träning och kollar på den, ska nämligen hem och plugga lite, men tror inte det blir sådär jätte mycket eftersom jag måste ta igen min sömn.

Föresten, anledningen till att jag inte uppdaterat förrän nu är för att mitt internet hemma har lagt av eftersom jag har 3G och hela 3 har lagts ner idag för någon konstig grej.. Då menar jag uppklopplingen och så.


Mitt hjärta blöder

Nu ska jag ta och lägga mig eftersom jag ska upp runt 6-tiden imorgon.. Ska gå till bussen tio över 7 vilket jag verkligen längtar efter. Eller? Hoppas ni har haft en bra start på veckan. Vi hörs imorgon, godnatt.

Min pojkvän är världens sötaste när han sover. (Hoppas han inte dödar mig för bilden jag snodde.. hehe)

Bild från onsdagen/insparkningsfesten


Kaos

Kände helt plöstligt för att ändra om lite, men det blir inte riktigt som jag vill. Antar att bloggen kommer se lite rörig ut nu det sista, men håll ut bara. Det är bara jag som är velig!

Who you are

Hej!

Hade en riktigt jobbig morgon idag. Visste att jag började halv 10 idag men ändå ställde jag in mig på att ta halv 10 bussen till skolan. Vad tänkte jag med där egentligen? Så när klockan var tio i 9 kom jag på att det var den bussen jag skulle ta, men självklart hann jag ju inte med den. Fick slänga på mig skorna och rycka med mig sakerna för att springa ner till centrum, (där alla bussar går från), för att hinna med kvart över 9. Tur som jag hade så hann jag med den. Kom inte försent vilket var skönt. Slutade dessutom 10 över ett idag för att våran Historia var inställd. Jätte skönt!

Kom hem för en liten stund iallafall efter jag träffat Johanna Å. Det var jätte längesen sist så det var kul att vi äntligen träffades. Blir inte att vi träffas så mycket eftersom vi går på olika skolor nu. Allt var mycket lättare när man gick i 9an. Det tror jag alla tycker.

I love you. I always have.







Rita på NO lektion


Vad tycks? Sitter just nu på NO lektion och vi var tvungna att rita upp en bild, hehe. Eftersom jag inte hade något papper med mig fick det bli på paint. Gick ju faktiskt rätt hyffsat, kanske, eller nått. Man ser iallafall!

AWKWARD.

Just nu: Sitter jag och kollar på serien Awkward på MTV. Tycker det är hur bra som helst och har verkligen fastnat för det. Men jag är väldigt dålig på att komma ihåg att kolla på det, så jag får oftast se repriser, vilket inte är lika roligt. Ni kanske undrar varför jag inte laddar ner serien istället då, men vårat 3G internet är inte riktigt "gjort" för att ladda ner filmer/serier, vilket gör att jag inte kan ladda ner och kolla det... Buhu! Jag får be Linus ladda ner åt mig, hehe.


Win or lose

Hej på er! Kom precis hem efter att jag kollat på Linus match tillsammans med mamma och Linnéa! Tyvärr förlorade de... Men de har fortfarande vunnit hela serien så det gjorde inte så mycket. Tyckte däremot att detta läget de mötte filmade alldeles för mycket.




Innebandy

Gårdagen var en stressig och fullproppad dag. Jag hann precis vakna innan jag skulle iväg till en träningsmatch med innebandyn. Kom hem vid halv 6 och skulle stå i cafét för innebandy 6, så fick stressa rejält, vilket jag hatar. Stod där till 9. Sedan kollade jag och Linnéa när killar 95/96 spelade sin match. Tråkigt nog förlorade de bara för att de andra laget lyckades smacka in ett mål precis innan tiden var slut. Pratade sedan med killarna som stod i cafét till halv 12 och efter det träffade jag min pojkvän. Vi gick hem till honom och det slutade med att jag sov där. Hehe. Ingen tid för uppdatering där inte.. Hoppas det är lugnt!

Nu är jag iallafall hemma och tänker bara ta det riktigt lugnt. Funderar på att köpa godis och hyra en film.. Perfekt dag för det!

(Mobilblogg) ZzZz... snark...

Hej! Uppdateringen var ingen vidare idag men har bara tillbringat min tid framför tvn. Gick iofs ner till idrottshallen för att möts upp linnéa som var och gjorde några sällskap i cafét där nere. Sen gick vi till Ica och köpte lite nyttigheter och hyrde en film. Nu ligger jag i sängen, dö trött, efter att linnéa nästan precis åkte hem. Godnatt!

Vad gör jag och Linnéa i skolan?








Vi tar väldigt fula och roliga bilder med CamWow, det gör vår dag om den är riktigt seg. Haha! Vad tycks?

I wish you here


Det är inte många låtar jag tycker om med Avril Lavinge, men denna är faktiskt riktigt bra. Brukar ni lyssna på henne? Efter denna låten måste jag börja kolla igenom vad hon har för musik egentligen. Vet att jag tycker om "Complicated" också, men den är ju gammal.

Hoppas ni tycker om den! Detta är iallafall en ny låt jag visar om man jämför med den andra.

Vill ni ens veta?


Gårkvällen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Där vi var, i Parken, fanns det ungdomar mellan 16-18/19 och jag själv tyckte att de flesta betedde sig som om de var mycket mindre än var de va. Festen var som ett gothia disco som man gick på när man var 13-14 år där man dansade och fick juckande killar bakom sig (ursäkta ordvalet) men så var det verkligen där. Jag förstod inte att det höll i sig, att folk fortfarande var sån eller ens tyckte om det. Jag själv gillar det inte. För mig och Linnéa blev det att sitta vi ett bord(bytte några gånger) och dra dåliga skämt och kolla på alla andra hela kvällen. Rätt underhållande faktiskt. Jag menar absolut inte att jag själv är en väldigt mogen person, utan jag säger bara vad jag tycker.

Waiting for you


Hej på er! Har precis gjort lite mellanmål för att klara av några läxor jag måste göra. Igår kväll orkade jag verkligen inte sätta mig vid datan för att uppdatera när jag kom hem, runt 1 tiden. Sån tur är tror jag ingen var vaken då? Om ni inte går på Hulebäck dvs, eftersom vi hade resursdag idag, vilket menas med att man är ledig eller att man blir inkallad till skolan för att man ska lyssna på någonting eller behöver använda dagen för omprov eller projekt arbete osv. Ni fattar? Tyvärr fick jag åka till skolan idag för att lyssna på Ekonomi prat.. Visst låter det kul? Usch. Men jag började 12 och slutade runt 3 så det var väldigt skönt.

Jag berättar kortfattat om gårdagen senare i ett annat inlägg. Hur har eran dag varit idag?

Vad har jag på mig för kvällen

Ojoj....! Nu har jag varit alldeles för seg.. Ska skynda mig till Linnéa nu för att börja föra innan vi tar bussen in till stan mot Parken där festen hålls. Jag har ingen aning om hur det kommer bli men jag är faktiskt rätt taggad och hoppas på att lära känna dom i klassen lite bättre. Framför allt tjejerna eftersom jag knappt har prata med dom.

Såhär ser jag ut iallafall!




Vart försvinner alla kläder när man väl behöver dom?


Har precis kommit ur duschen och springer runt som en yr höna i min siden morgonrock. Försöker hitta någonting att ha på sig till ikväll eftersom det är Inspraksfest för Hulebäcks nya 1or där även äldre kommer vara. Så jag har lite att göra idag faktiskt! Skriver lite senare, skulle bara visa att jag levde!

Do you really want this? - No I don't.

Vilken piss dag rent ut sagt. Nu ska jag äntligen få lägga mig i min säng och sova, fast jag har massor av läxor som måste göras. Mitt liv äger. Eller?

Here without you



Jag har inte så mycket att säga idag. Det är inte någon särskilt händelse rik dag. Skola och plugga, as always. Ska i och för sig till innebandy träning strax men det är också som en standard grej jag skriver om. Jag ska försöka knuffa till mig själv och få till lite roligt att läsa om. Kanske kommer något strax. Delar iallafall med mig av denna underbart fina låt. Den är riktigt bra. Fast den är gammal. Vad tycker du?

Bytt design

Om ni inte ser min design tryck F5!!! Har bytt tillbaka till min egna design och hoppas nu på att jag kommer använda den igen. För övrigt sitter jag i skolan på en jätte lång engelska lektion...

Glömde nästan!

Hej på er! Glömde nästan av bloggen för ett tag.. hehe. Började klockan 12 idag så det har varit en riktigt skönt dag med bara två lektioner. Provet vi skulle ha idag flyttades dessutom upp tills imorgon. Inte för att det är så mycket bättre, men det var ändå skönt. Träffade Linus direkt efter skolan och nu ska jag alldeles strax bli upp hämtad av Linnéa för vi ska åka till Lerum och kolla när han spelar match. Hennes bror spelar i hans lag så det är därför hon känner att hon vil följa med. Hihi, perfekt.

Bjuder på lite bilder från idag.






För mycket regn, dags att sola?

Ursäkta min dåliga uppdate, men jag har bara degat framför TVn och pluggat. Inte särskilt intressant va? Men såna dagar har vi alla. Våra gäster åkte dessutom hem i dag så det är lite tomt nu, men det är skönt. Ska faktiskt möta upp Linnéa nu och ta och sola lite. Det är ju så uselt väder nu när det är höst.. Usch..

Skriver sen.

Läx söndag




Du har huvudrollen i mitt liv


Ett kort jag tog och la ut på instagram

Två bilder från idag




Tack så mycket!


Vet ni? Jag fick en bok av dom igår, Elsas värld! Blev väldigt glad över det eftersom jag inte har läst någon bok på riktigt länge (om vi räknar bort den jag läser i skolan). Tycker om att läsa  böcker som intresserar mig, så jag hoppas denna passar mig. Tror jag har hört att denna boken är bra och det hoppas jag också.

Har någon av er läst denna boken? Var den bra/ok/dålig?

Fredagens mys


Ursäkta den dåliga bilden men jag orkade inte anstränga mig igår. Var rätt trött..

Igår hade vi en jätte mysigt kväll med massor av tjej prat och god mat. Det var så längesen dom var här så det fanns mycket att prata om. Till exempel att de har bott i USA i 3 år, så det är ju lite saker man vill veta om hur det är att gå i skola där osv.
Nu har vi precis ätit frukost och ska strax fixa oss lite smått eftersom vi ska till Liseberg idag! Det är inte ofta jag är på Liseberg asså... Men det ska bli kul!

Surprise!


Allt detta kom min mamma hem med igår. Hon shoppade loss hos Telenor verkligen. Det började med att hon skulle köpa en ny telefon till sig själv och då hade hon bestämt sig för Iphone 4 vit. Sen frågade hon, när hon ändå var där, om jag kunde byta ut min mobil och han sa att jag kunde göra det på lördag, men han sa att det ibland går att byta tidigare när det bara handlar om 2-3 dagar. Och det gjorde det! Gissa vad hon köpte? En Iphone 4 vit till mig med! Jag är helt kär i den!! Många kanske undrar varför jag inte väntade med att byta telefon och tills Iphone 5 kommer ut, men jag har inte riktigt fastnat för hur den kommer se ut, vad jag har hört. Såå..ah.. Är jag riktigt nöjd. + Att jag fick massor av tillbehör. Hihi.

Rent mår man bra av




Ser det bra ut? Hehe.

Har haft något slag städ-"ryck", så hela mitt rum är fin städat. Har även hjälpt mamma att städa lite saker! Mamma borde vara stolt över att ha en dotter som jag som hjälper henne, hehe. Eller så är bara väldigt snäll? Fast det finns en anledning till varför jag fick dett städ-"rycket". Jag och mamma ska få gäster från Falkenberg idag som kommer runt 7 tror jag. Sen ska dom sova här tills på söndag.

Expremiterar

Siter just nu på no lektion och ska expremitera. Haha! Tänkte bara uppdatera så ni vet att jag lever. Men har även en del att berätta för er men det gör jag när jag kommer hem. Ni kanske förstår varför jag inte uppdaterade igår...? Aja hörs när jag kommer hem. Puss.

Jag lever för dig


Denna underbara topp använder jag idag. Fick den när jag fyllde år av Linnea och Johanna. Jätte gulligt! Har inte blivit av att jag använt den men nu du.

Kom hem för inte alls längesen. Haft lång dag idag, till 4, men det gick bara bra! Haft samhäll, matte och mediaproduktion vilket bara är bra lektion. Både på matten och samhälleskunskapen har vi samma lärare och han är stört skön. Aja nu ska jag inte babbla på alldeles för länge! Blir lite plugg nu och sedan kommer min efterlängtade pojkvän hit. Det var såå längesen jag träffade han sist.

Försöker skriva senare. Puss.

The happiest people dont have the best of everything, they just make the best of everthing




Wordfeud


Tänkte ge er ett spel tips! Wordfeud! Det är säkert många som vet vad det är, men även några som kanske inte vet. Det är faktiskt väldigt roligt. Man ska bilda ord med några bokstäver man får, som alfapet. Det kanske inte låter så roligt men konstig nog blir man verkligen beroende. Man frågar runt om sina kompisar har Wordfeud och vill bara möta dom hela tiden.

Spelat detta hela dagen och insåg att jag måste ta med mig min mobil laddare framöver.. Hehe.

Sometimes we must be appart to see that we're better together


Hej! Har varit hemma ett tag nu men har fotat lite. Kände att det var dags för det och så fick ni även se hur jag såg ut idag. Haha, kanske inte den snyggaste oufiten men var så frusen imorse. 
Slutade tidigt idag vilket var väldigt skönt. Dessvärre är att jag fick mera läxor. Kan dom inte bara sluta? Blir helt knäckt av alla läxor. Har precis fastnat framför ett nytt Top Model avsnitt nu, men jag skriver mer senare. Puss!

Ingen träning men drar ändå

Nu ska jag alldeles strax iväg för att slå några bollar! (Inte golf då... Men man kan väl säga så ändå fast det är innebandy jag pratar om? Hehe) Vi har ingen träning idag eftersom vi har haft träningsläger och cup nu det senaste. Men ändå för att öva lite på att skjuta i mål. Det är en bra grej att göra för att komma från plugget ett tag också.

Usel dag, fruktansvärt usel..


Har precis gjort mig lite mellanmål och ska läsa tidningen. Ska ha en artikel imorgon som jag ska berätta om på samhällkunskaps lektionen, så det är bara att börja som jag brukar säga. Att läsa en tidning kan faktiskt vara rätt så intressant men just nu är det bara jobbet eftersom man måste göra det.

Vet ni vad som har hänt mig idag? Detta är trots allt en usel dag. Först försov jag mig imorse och fick hoppa upp ur sängen och skynda mig som in i. Senare märkte jag att jag tappat bort min plånbok när jag skulle köpa lunch. Mm, bra va? Så har fått ringa runt lite om hur jag ska göra. Fick spärra mitt bankkort men de andra sakerna kan jag inte göra något åt. Tror jag. Ska ringa imorgon igen och förhoppningsvis har de hittat den.

Hur har eran dag varit? Lika usel som min? Det är för den delen storm ute också..

Love is all about trust

En charmig bild från idag när jag och Linnéa var på toaletten. Hehehe. Gillar att det finns en karta där inne så man kan lära sig alla länder osv, rätt bra tidsfördriv när man behöver sitta extra länge??!?
Nu hade jag tänkt att lägga mig i min mysiga säng för att sedan gå till skolan imorgon. Jippi!! Eller inte. Hade väldigt gärna haft en studiedag imorgon eller något. Känner mig inte alls på topp. Har dessutom fått ont i huvudet nu av allt tänkande och jobb. Åhåhå. Godnatt på er, hörs imorgon. Puss!


Tack för att jag inte kunde följa med äckel skola


Imorgon åker min pappa och lillebror till Sradinien med mina små kusiner.. Åh vet ni hur avundsjuk jag är? Det är visserligen bara några dagar de ska vara borta, men det hade varit så skönt att komma hemifrån. Varför ska skolan stoppa allt? Bajs läxor.

Jag får vara tålamodig och vänta tills vintern kommer då vi förmodligen ska åka utomlands hela familjen och hela Linnéas familj. Hoppas även på flera! Hade även varit något att åka utomlands med sin pojkvän.. Hm...


Stupid rain




Vilket fruktansvärt väder eller vad säger ni? Det har redan regnat tillräckligt i höst tycker jag allt.. Sitter iallafall med plugg idag med. Har prov imorgon och redovisning i samma ämne, så det är bara att plugga på!

Vad gör ni en regna dag som denna? Pluggar ni med? Hoppas, annars får ni lida med mig. Skriver senare.

Tomt av bilder på Emma


Det är lite tomt av bilder på mig själv tycker jag allt. Får ta tag i att visa vem jag är lite mera från vardagarna och allt. Blir väldigt tråkigt enligt mig annars. Skärpning Emma!

En väldigt ointressant dag

Förlåt för att jag inte uppdaterat något förrän nu. Jag har suttit vid mitt plugg hela dagen idag, men även tagit lite paus vid TVn eller datan. Det är därför jag inte har uppdaterat någonting idag. Jag tycker inte det är kul att skriva om plugg och inte heller läsa om plugg så det kändes inte nödvändigt att uppdatera något då. Hoppas det är ok? Ska försöka gott göra er lite nu på kvällen. Hehe..

Igår spelade vi match på kvällen och det slutade med 3-3. Det var lite surt eftersom vi hade kunnat vunnit denna med, men men sånt händer. Om vi hade vunnit med 7 mål hade vi gått vidare och spelat 10 imorse. Det var faktiskt rätt skönt att slippa det.

Hahah

Tagga, tagga, tagga, tagga..... MATCH SNART!!!!!!!!

No selfconfidence


Morgon fika med min underbara Linnéa. Vi åkte tidigt till Allum för att bli fotograferade och för att sedan kunna vinna bli jeansmodell. Från min sida gick  det uselt. Han sa att jag skulle stå i en pose och den gjorde bara kortet fulare. Vet inte vad som hände, men jag är så missnöjd och har inga alls förhoppningar på att jag kommer gå vidare. Det är nämligen så att man ska like:a min bild på Allums Facebook sida och ja, den som får mest like:s går vidare.

Nu sitter jag iallafall helt ensam i vårat hus och ska väl försöka plugga lite innan vi har match igen! Matchen förut idag blev 2-2, men det var otroligt nära att vi skulle vinna. Hoppas på det bästa ikväll klockan 8. Ha det bra. Skriver senare, puss.

I'm ready

Hej goingar!

Igår blev det ingen mera uppdatering som ni kanske märkte, men jag var hel slut efter all skola och en match på det. Vi spelade mot IBK Göteborg Div.2 och tyvärr förlorade vi med 4-0, men vi jobbade så grymt hårt. Vi är ju i Div.3 så det var inte alls dåligt. Nu väntas en match som börjar 13.00 så får vi ser hur det går. Skriver när jag kommer hem! Puss.

Waterfall


Kom precis hem och ska alldeles strax varma mat till mig. Håller på att trycker i mig massor av vatten nu innan matchen för det är bra har jag hört. Är lite små stressad men det ordnar sig säkert! Ska gå hem ifrån tio över 4, så det går nog. Vet inte riktigt när jag kommer hem och kommer uppdatera er men det kommer ikväll så håll bara ut.

Har ni haft en bra fredag hittills? Vad händer ikväll för er? Puss.

Oral sex is the new goodnight kiss

Hej på er. Jag är inte riktigt på topp just nu, för jag är verkligen jätte stressad. Har så mycket plugg över helgen så det gör ont. Har dessutom cup över helgen så jag vet inte hur jag ska tajma in alltihopa. Jag mår verkligen inte bra av stress och allt vad som händer just nu. Antar att min blogg kommer vara rätt röten nu och framöver lite eftersom min vardag kommer handla om läxor. Men jag ska försöka hitta på något/några inlägg som inte är allt för trista.

Nu ska jag fixa de sista sakerna innan jag kan lägga mig och börja på min läs läxa. Fml, säger jag bara. Sleep tight.

Hösten plåga


Tycker den är rätt go ändå! Vad tycker ni?

Gotta love school...


Sitter just nu hemma hos Linnéa efter skolan. Har bara hunnit äta innan detta.. Usch man hinner verkligen ingenting på vardagarna. Nu ska vi köra igång med LITE läxor innan träningen. Härligt! Eller...? Skriver ikväll.

Mina bästa 6 månader

Idag har jag och Linus 6 månader tillsammans, därför kommer jag inte skriva något mera ikväll. Tänker lägga min tid med pojkvän.

Skriver imorgon efter skolan. Ha det bra!

Nytt pass


Ska alldeles strax åka in till polisen och fixa ett nytt pass. Hatar när andra tar kort på mig eftersom det alltid lyckas bli konstigt och fel, men jag får hoppas på det bästa! Detta visar man dock inte så ofta, bara när man åker utomlands så det är rätt lugnt ändå. Det känns bra att jag ska ta nytt nu iallafall eftersom jag är 11 på det passat jag har nu eller har använt.

Studiedag

Godmorgon nu, på riktigt. Har precis ätit frukost och ska snart börja på läxorna jag har. Fast jag har studiedag idag så finns ändå skolan med, tyvärr.. Blää.. Är det bara jag som har studiedag idag (Hulebäcksgymnastiet) eller finns det någon mer? Känns iallafall riktigt bra.

Det blev ingen uppdatering igår när jag kom hem men jag var helt upptagen med läxor och la mig sent vid halv 1. Sorry! Men jag åkte in till Allum igår efter skolan och åt en god "middag" på paprika med Linnéa. Kollade även i lite affärer men jag orkade inte med att köpa något. Får bli snart istället. Nu ska jag plugga, skriver senare. Puss!


Mysigt med liten stuga

Börjar morgonen med att visa lite bilder från träningslägret i Mullsjö. Det blev dock inte så mycket bilder som jag hade hoppats på men ni får iallafall en lite blick på hur vi bodde. Inte de vackraste bilder inuti våran stuga, men vad ska man förvänta sig när vi bodde 5 tjejer på den lilla plats? Haha.








(Mobilblogg) Hard work work

Är påväg hem nu efter lite jobb på kvällen. Lite små jobbigt men det var värt det! Känns ju alltid bra när man får lite extra pengar. Hehe. Skriver mer när jag kommer hem, ville bara uppdatera er så ni visste att jag levde. Puss!

Why...



cGodmorgon! Sitter just nu på engelskan och har gjort ett engelska gramatik test. Usch, vaför? Gick inte alls som förväntat. Jag får nog jobba på det detta året, eftersom det verkar som jag tappat en del. Nu ska vi iväg till Statiol för att köpa lite mellanmål. Är sjukt hungrig..


Black and white






Har precis tagit en uppfriskande varm och härlig dusch! Även rakat, pilat,smörjt in mig och nu har jag en ansiktsmask.. Känner mig som en ny människa just nu! Har ju legat framför TVn med mitt täcke hela dagen så det kändes bra med en dusch.

Sitter även framför Idol nu igen. Vill inte missa uttagningarna. Det är de bästa med hela programmet.

Without you there is no me


Lite annorlunda bild pga att armen ser väldigt lång ut, men jag har inga bilder på mig just nu.

Idag har det bara regnat och varit riktigt tråkigt. Hade lite planer på att visa någon bild på mig från idag men jag skippar nog det. Ser inte direkt fräsch ut efter att jag gått i regnet så mycket. Blä.. Men hoppas ni klarar er? Haha. Ska alldeles börja plugga eftersom jag har prov imorgon och lite sånt. Men jag skriver lite senare.

Första idol avsnittet igår









4 stycken riktigt bra röster


Svar till er



Svar: Tröjan är från Vila, men det var kanske ett år sedan jag köpte den, så tror tyvärr inte den finns kvar längre..




Svar: Det beror på vad det är för något som du tycker jag blivit tråkig med. Jag har börjat skolan nu som alla andra har och då är det väldigt svårt att hinna med bloggen, eftersom jag får en del läxor. Hinner inte med så mycket på vardagarna och orkar knappt heller. Men du får gärna komma med tips så att min blogg kan bli rolig igen. Är öppen för förslag! Har haft lite bloggtorka nu på den sista tiden dessutom.


Om ni undrar någonting är det bara att kommentera så svarar jag.

Home sweet home


Landvetter Wings herr och damlag. Har haft en riktigt kul och hård helg med massa träning. Är dock väldigt mör i kroppen nu.. Blir en väldigt lugn vecka kan man säga!

Blev ingen direkt uppdatering igår, eftersom jag åkte till min pojkvän efter lite plugg. Sov hos honom och nu är jag i skolan. Ska försöka lägga upp lite flera bilder från träningslägret, men det blir senare.

(Mobilblogg) I bilen

Har lite dåligt samvete för att jag inte hann uppdatera något riktigt innan jag åkte. Men jag kom hem kvart i 4 och skulle samlas halv 5 och om man heter Emma så har man inte packat dagen innan.. Så jag var jätte stressad. Hoppas det är lugnt? Ska försöka ge lite små uppdateringar fast det blir utan bild. Okej? Har med mig kameran så ni får se massa bilder när jag kommer hem!

(Mobilblogg) Berättar vad som händer över helgen

Ligger just nu i min säng, ny duschad och fräsch, vilket känns underbart efter denna jobbiga dag. Jag tänkte berätta för er vad som händer över helgen eftersom det kommer bli lite annorlunda. Jag ska nämligen på ett träningsläger med innebandyn vilket kommer göra att uppdateringen blir kass.. Men jag tänker försöka göra lite tidsinställda inlägg till er så det finns någonting att läsa sålänge jag är borta. Det låter väl bra?

Nu ska jag alldeles strax försöka sova, upp tidigt imorgon för skolan ju.. Puss!

Mys framför Robinson




Efter allt plugg behövde jag verkligen lite "tröst mat" och få ta de lugnt framför TVn. Men alldeles strax ska jag trycka in några spanska glosor i huvudet. ÅHHH. Är riktigt förbannad.

Knock on my door


Han kommer inte och jag saknar honom så.

Homework


Mitt liv är så tråkigt nu när det är skola. Jag hinner inte göra någonting annat än att plugga.. Kom hem vid 4 tiden och har suttit med plugg sen dess. Ska läsa 33 sidor och kunna 24 begrepp. Hjälp tack? Så jag tog precis en glass för att starta igång min hjärna igen, är helt slut efter en lång skoldag.

Väntar föröverigt på att min pojkvän ska komma. Och som ni vet blir inte min uppdatering så bra när jag är med honom men, vi hörs!