I think about you every night before I go to sleep.


Känns alltid lika bra när mamma kommer hem med en skvallertidning. Jag vet inte vad det är med mig och skvaller men jag tycker det är intressant att läsa om andras liv. Vissa saker är dock lite för mycket, men för det mesta gillar jag det. Nu ska jag bara äta lite kvällsmat sedan lägga mig och sova. Skönt att jag har sovmorgon till halv 10 iallafall! Hade inte orkat gå upp så tidigt som jag gjort i två dagar nu..

Irriterande


Varför stökar man ner i sitt rum egentligen? Det ser för jävligt ut rent ut sagt och känns ofräscht. Städning har aldrig varit någon höjdare för mig men jag måste se till att ändra på det. Det kanske inte är så överdrivet jätte mycket saker på sängen som det faktiskt kan/brukar vara, men som sagt, detta är bara sängen.. Det väntas saker på stolar och golv. Herregud. Orkar inte.

You have to love youself before you can love someone else


Jag känner mig väldigt duktig. Eller inte.. För det första sa jag igår att jag skulle uppdatera er imorse men självklart försov jag mig för att hinna med det. Och inte förrän nu uppdaterar jag er. Aja baja Emma! Men jag har faktiskt inte gjort så mycket mera än att kolla på Americas Next Top Model, ätit och fotograferat lite. Det var ett bra tag sedan jag fotografera mig själv så det var väl ändå på tiden. Skriver mer senare. Puss.

8.00

Herregud. Kom precis ur duschen och klockan är strax halv 12. DÖDA MIG... Börjar 8 imorgon så det är verkligen tid att lägga sig. Bajs. Ska försöka trycka in något inlägg imorgon på morgonen, men bli inte allt för besvikna om det inte kommer upp något. Godnatt och puss på er!

Fuck you and smile







Brb träning

Vill du ha min läxlista...? Varsegod.


Hemma efter ännu en dag i skolan. Vi hade två tunga lektioner på ca. 2 timmar idag men jag får helt enkelt vänja mig eftersom det komer bli så vaje vecka framöver. Och inte nog med det, så har vi fått ett lager med läxor. Det är dock inte allt för svåra läxor men ändå jobbigt? Som ni ser har jag skrivit upp alla läxor på mitt skrivbord i datan för att alltid påminnas om dem. Tråkigt nog. Men det hade varit jobbigt om jag glömde av någon läxa nu i början..

Sitter iallafall just nu framför TVn och kollar på Americas Next Top Model och det ska jag fortsätta att göra. Favortiprogram sedan långt tillbaka. Skriver senare, puss.


Take care of your skin


Var nere och solade lite snabbt med Linnéa förut och nu har jag tagit en härlig dusch efter. Har dessutom haft en ansiktsmask på mig, vilket verkligen behövdes. Tack för alla hudprodukter som finns när ens hud inte är sin bästavän säger jag bara. Nu ska jag smörja in min kropp med body butter. Hihi!


I want so badly to call you and tell you I love you and it doesn't matter how I love you or how you love me, all that matters is that i care about you and i don't want to lose you.

Just nu ligger jag bara i soffan och kollar på TV. Det har jag gjort enda sedan jag kom hem. Är inte på det bästa humöret just nu men det blir nog bra alldeles strax. Skriver då istället.

Söndags kvällsmat


Hatar det dåliga ljuset på kvällarna. Har iallfall gjort i ordning några mackor och te, det blir nog det sista jag gör. För det blir nog sängen efter det och lyssna på lite musik. Behöver ta det lugnt och tänka lite. Fast.. Måste först städa rummet och fixa inför imorgon. Fml.

The Good Guy

Kom hem för ett litet tag sedan efter jag kollat på en fotbolls match. Vi behöver inte ens prata om hur det gick för dom, stackarna..

Nu ligger jag framför Tvn och kollar på "The Good Guy". Har blivit avbryten av mamma och lillebror hela tiden så nu ska jag försöka koncentrera mig på filmen. Skriver nog något mera inlägg senare.


Apornas Planet (R)evolution

En av alla sakerna han bjöd på igår var bio. Han hade valt "Apornas Planet", vilket jag blev väldigt glad över eftersom det var just den filmen jag ville se. Den var riktigt bra och intressant enligt mig. Om ni inte sett den borde ni boka biljetter direkt!



Do you even realise what you mean to me?


Jag och älskling firade min födelsedag tillsammans igår, eftersom han var utomlands på min riktiga födelsedag. Han hade planerat hela gårdagen för mig och bjöd mig på massor av saker. Dessutom fick jag detta fina hjärt-halsband av honom. Så underbar är han. Jag älskar dig.

Fredags mys


Har laddat upp med lite gott nu inför filmen "Nördskolan" tillsammans mamma! Det blir en riktigt lugn fredag idag. Skönt.

Ursäkta Iphone bilden.

Påväg någonstans

Eftersom jag inte är särskilt duktig på att göra design eller har tid för det, så har jag lånat denna design från bloggdesign.nu. Jag har gjort lite ändringar men min header saknas fortfarande. Kameran dog nämligen när jag startade den. Typiskt!

Ska börja med uppdateringar igen iallafall.



Brb

Ska fixa lit med bloggen nu. Skriver senare. Puss!

Mys


Vindruvor, nektarin och skvallertidning. Härligt!



Sitter just nu och läser in älskade skvallertidning och väntar på att min pojkvän ska komma. Hihi:blush:

Idag var det första dagen med riktiga lektioner!:) Det gick faktiskt bra och var inte särskilt jobbigt. Det är ju bara andra veckan i skolan, så det är skönt att ta det lite lugnt och komma in i lektionerna osv. Jag slutade  klockan 2 idag men ändå var jag hemma vid 4 tiden. Haha! Gick nämligen och kollade på min gamla skola, Landvetterskolan. Saknar den redan!:( Där kände man sig hemma men nu är man på okändmark som i 6an... USch det är hemskt!:( Men men, jag får se till att bli en stor tjej...!;)

Kanske inte kommer bli någon mer uppdatering eftersom pojkvännen kommer. Vi får se! Puss:)

Jätte trött + sen träning = I'm dead =(

Idag är det ingen bra dag alls. Var jätte irriterad imorse för att allting gick fel och nu är jag så otroligt trött. Vet inte, men det känns som om jag fått en sömn tablett.. :( Och vet ni? Jag ska ha träning vid kvart i 9.. ÅHÅ! Kan det bli värre?  Tror att jag kommer börja strunta i de träningarna framöver eftersom den slutar halv 11 och jag kommer börjar 8 på onsdagar nu..

Vi hörs ikväll eller något, jag har tyvärr ingen lust eller huvud för att blogga så särskilt idag.

Ny header

Om ni inte ser den klickan F5!! :D


Haha Maria! Åh hon är för go! Idag börjar Svenska Hollywood fruarna igen. Ska bli underbart att kolla på ett avsnitt av dom ikväll. Tycker dessa fruarna är mycket bättre än Real Houseviwes Of Beverly Hills eftersom det var det mest bråk och tjaffs. Dessa fruarna är mycket rolígare och underhållande att kolla på ;)

Det har börjat!!!!! Kanal 3!!




You're home. I've missed you.

Är för övrigt väldigt glad idag!! Vill ni veta varför? :blush:

Min pojkvän kom hem från Malaga idag! Har saknat honom lite för mycket! Har inte kunnat hålla kontakten med honom som här hemma, så saknade blev mycket större än vad jag hade kunnat tro. Det har varit tomt här hemma utan honom. Fast.. jag har inte kunnat låta bli att smsa honom fast han varit utomlands :blush: Hihi! Stackarn som behöver betala alla sms vi har skickat.. Det är ju inte direkt billigt utomlands eller det kanske beror på abonnemanget? Aja. Är som sagt väldigt glad att han är hemma så att jag kan träffa honom igen och smsa så mycket jag vill! Samt prata i telefon! Åh det är underbart att ha pojkvän.


Du har varit borta några få dagar, men det har känts som en evighet.

There's just something about a boy who has dark hair


Dagens


Ursäkta min uppdatering idag! Men det är måndag och måndagarna är alltid den jobbigaste dagen på hela veckan, så vad ska man förvänta sig? Att försöka komma upp ur sängen vid halv 7 är inte riktigt så roligt.. Puhh..

Har inte gjort något särskilt idag ändå! Var i skolan till lite över 3 och kom till Landvetter vid halv 4, då bestämde jag och Linnéa oss för att äta pizza igen, heh.. Tror det kommer bli någon slags vana nu efter skolan..:( Man hinner ju knappt äta och ta det lugnt i skolan nu de första dagarna känns det som:( Fast det kanske bara är jag som fortfarande är van vid att sitta i ungefär en halv timme för att äta (där det innehöll en del prat) i 9an. Aja!;) Har varit väldigt seg idag iallafall, somnade nästan efter pizzan. Haha!! Så idag blir det nog tidigt i säng. Kanske.

Hoppas ni har haft en bra dag idag!:)

Constantly, boy, you play through my mind like a symphony.


Presenter #2

Eftersom vi firade mig igår, så hade mina tjejkompisar med sig presenter till mig! Inget jag direkt hade bett om, så det var jätte kul att dom tog tiden till att köpa presenter till mig. Fast vi tjejer brukar ju vara lite extra gulliga mot varandra och köpa presenter, eller vad säger ni...?;)

Btw jag berättar om gårdagen lite senare då jag fått flera bilder!:)



Från Johanna E och Isabelle!


Örhänget från både Linnea S och Johanna Å! Navelsmycke från bara Johanna Å!


Från Linnea S och Johanna Å!


Från Agnes, Linnéa, Lovisa och Nadja! De köpte även k*k sugrör som vi hade till våra drinkar. Haha galna...

Presenter #1

Sådär ja! Nu har jag krafter för att blogga lite!:D Har ju varit en riktigt seg dag och dagen har bara försvunnit. Klockan är redan halv 6 och jag har inte gjort något alls. Har fastnat framför TVn hela dagen verkligen!!:O Fast, vad ska man annars göra en söndag?

Jag har dessutom inte berättat att jag fått en data från skolan, eller? Jag fick den i torsdags!:) Det är en liten laptop som är Hulebäcks egna. På "locket" står det "Hulebäck Gymnasium" och den klisterlappen får man tyvärr inte ta bort :( Tycker det är jätte fult att man måste ha den på, men aja! Synd att man inte fick någon Apple vilket andra skolor får :(

Nu har jag äntligen tagit kort på vad jag fick från släktkalaset! Kunde inte tro att jag skulle vara såhär seg med det men men, bättre sent än aldrig?;)



Ett väldigt enkelt och lätt stativ som man kan bära mig sig. Fick även en trådlös "självutlösarknapp" men den kommer nästa vecka.



En underbar parfym av Carolina Herrera!


En dataväska/ett dataskydd till min skoldata


Dagen efter

Godmorgon..eller.. hej.. :)


Jag är riktigt seg efter igår när vi firade mig. Konstigt nog så vaknade jag själv vid klockan 9 :o Trodde verkligen jag skulle sova länge idag, men nehepp. Så jag har suttit framför TVn sedan jag vaknade och städat undan lite efter min förfest igår. Puhh, jobbigt..:( Fast det var faktiskt bra att jag kom upp tidigt idag, eftersom det är skolan nu. Vill inte ens tänka tanken på att komma upp imorgon på morgonen :( Hatar måndagar verkligen..

Visar upp lite bilder och presenter senare för jag har inte lagt in några bilder på datan ännu och inte heller fått bilder av min kompisar.

Lunch/middag á la Emma & Linnéa



Sitter just nu med Linnéa och äter lunch/middag för kvällen. Eftersom vi inte har så mycket tid kvar innan vi ska dra hemifrån så gjorde vi lite makaroner och korv, hehe...;) Funkar iallafall!

Blir alldeles strax fix sen ska vi ner och heja på juniorerna när de spelar sin första match nu i höst. Efter där, jadu... :)

IDAG ÄR DET MIN DAG! 16 ÅR!!! =D






Godmorgon :) Hur är det med er? Med mig är det toppen!:D

Har precis ätit frukost och väntar på att vi ska åka hem.. Hehe! Har jätte mycket att planera när jag kommer hem med klädsel och annat. Ska dessutom träffa upp Linnéa runt 3 tiden för att ta en sväng förbi ICA och lite annat.... ;) Det kanske inte kommer bli så mycket inlägg idag men det hoppas jag ni förstår varför:) Kommer iallafall uppdatera om vad som ska hända idag!

Moves like a jagger


Älskade skvallertidning



Nu så ska jag lägga mig i sängen och läsa lite skvaller tidning innan jag ska sova. Somnade nästan förut på dagen när jag uppdaterade er så tror att jag kommer somna gott nu ikväll.

Imorgon kommer jag vakna upp till min födelsedag och det väntar massor av kul till kvällen!;)



Släktkalas på landet


Kalas tårta!

Hann inte uppdatera förut men jag är nu nere på vårat land där alla andra är som brukar vara här på sommaren. Det är min kusiner, min familj och farmor och farfar! Alla vi har inte varit här nere tillsammans under hela sommaren, så det är kul att vi alla är samlade nu:) Det är lite fullt upp hela tiden men det är bara mysigt och trevligt.

Vi åkte mest ner hit för att vi skulle ha ett stort stäktkalas! Det är nämligen väldigt dåligt väder annars, så det är inte pga vädret vi åkte ner. Berättade förut hur mycket det regnade ju.. Men iallafall! Vi firar min mamma som fyllde år precis och även min faster som fyllde i juni/juli, men vet ni? Jag fyller faktiskt år imorgon!!!:D Den 20 augusti!! Så det är mig vi firar också, hihi.

Fick även lite paket idag men det visar jag för er imorgon istället! :)


Hulesärkan

Idag var det Hulesärkan på vår skola!:) Har ni någon aning om vad det är?:) Om inte så kan jag säga såhär att det är som nollningen eller vad man kallar det på andra ställen där man ser till att 1&2 skämmer ut sig för att komma in i skolan. 3orna gör olika hinderbanor/lekar/frågelekar osv som vi ska göra för att samla poäng. Man kan få IG, G, VG, och MVG.


I denna tävling ingår det även att alla i klassen klär ut sig till något speciellt. Min klass klädde ut sig till millitärer!;) Rätt så vanligt men det var de vi kom fram till i skolan. Både jag oh Linnéa gick verkligen in för att klä ut oss, annars är det ju ingen idé att ens klä ut sig om man fegar med det.. Tycker jag;)

Vi fick gå hem tidigt eftersom vi inte kom vidare till finalen. Det var faktiskt hel lugnt eftersom det regnat hela dagen.. Hade inte så stor lust att göra mera lekar ute i regnet på finalen ändå:(



Våran utklädnad ;) Haha!



Gårdagen

Förlåt för att det inte blev någon uppdatering alls igår, men jag hade fullt upp skulle jag väl säga....:)


Direkt efter skolan åkte jag och Linnéa hem till Landvetter och åt pizza på Landvetter Pizzerian. Det var ett bra tag sedan jag åt det så det var riktigt gott!! När vi kom hem till mig hade min lillebror och hans kompis vattenkrig och eftersom det var så varmt ute så beslöt jag och Linnèa oss för att vara med. Haha;) Sedan kom min pojkvän hit och vi började kasta vattenballonger på han med, hehe. Barnsligt kanske men varför inte? Man får ha lite skoj här i livet!:)


Linus sov hos mig till idag och vi hade det jätte mysigt! Han fick dock vara hemma noch spela playstation med min lillebror när jag hade träning. Hehe! Gulligt:)





Film väder

Hej!:)

Nu är jag hemma och har tid till att uppdatera er!:)


Kom hem för ett litet tag sedan och då var jag tvungen att byta kläder direkt  eftersom det sverkligen spöregnar ute! :O Det har regnat enda sedan klockan var runt 9 tiden. Puh, varför Sverige?:( Sitter iallafall i en av mina mysiga mjukisdressar, så det känns iallafall lite bättre. Underbart:) Ska nog ta och starta en film nu för är rätt så seg... Blir alltid det i detta vädret...:(





Rolig shopping....!

Efter mitt sista inlägg, så tog jag bussen till allum för att träffa mamma där. Vi köpte lite nödvändigheter till skolan. Kanske inte det roligaste att köpa när man åker till ett shopping"hus" men det måste göras också!:) Hoppas bara på att jag fick med det mesta..

Ni vet väl att man inte får kollegeblock, pennor, suddi eller loggbok när man börjar gymnastiet? Så det är lite nytt. Man får mer ansvar verkligen. För om man inte köpa något av det sån har man ingen användning av lektionerna typ. 


Ska strax lägga mig. Är verkligen hel slut efter denna dagen.. :( Jag har gått omkring så mycket!:O Och efter den första innebandy träningen igår så verker mina lår och ben överhuvudtaget och ja, det är jätte jobbigt att gå t.o.m.. :( 


Detta köpte jag:) (orkade inte anstränga mig med bilderna)




Godnatt!:D


Café Kronhusbodarna


Min underbara Linnéa!


Lilla jag :)


Eftersom det regnade igår när vi var i stan så beslöt vi oss för att ta en fika. Denna gången besökte vi ett café jag aldrig varit på innan. Det var jätte mysigt och väldigt lugnt, vilket var skönt! Inga ungdomar alls då jag och Linnéa var där och de var underbart. Kanske inte dom bästa bilderna på oss två, men vad ska man göra? Man kan inte alltid se bra ut....;) Haha!


Ska försöka åka in dit snart igen och äta en god lunch. Såg jätte goda baugetter och sallader! Mums :)

Jag älskar dig

Igår fyllde min älskade mamma år! Hon är min allra bästa vän. Varje dag finns hon hos mig och hjälper mig genom jobbiga stunder. Jag skulle inte klara mig utan henne. Våra stunder tillsammans med våra "tjej"-prat. Hon är lite små galen men helt underbar! Jag älskar dig.


Eftersom jag alltid är så sen med allting så fick jag åka in igår till stan medans mamma vart på jobbet för att hitta någon present till henne. Det är alltid lika svårt att hitta någonting... Det blir som svart i huvudet när man ska försöka tänka ut någonting att köpa. Men igår följde Linnéa med mig till stan så hon hjälpte mig lite. Så till slut så blev det lite olika "prover" (små flaskor) med olika body lotions med doft och en oliv handkräm. Det kanske inte låter så särskilt speciellt och kul att få? Men min mamma är väldigt mycket för sin hud. Hon är noggran med att ta hand om sig själv osv. 


Vad skulle ni köpt till er mamma om hon fyllde år?:)



Frösta skoldagen i en ny skola

Hej!:)


Jag ska alldeles strax berätta om gårdagen!;)



Har precis kommit hem från min första skoldag i min nya skola, Hulebäckgymnastiet. Är riktigt nöjd med mitt val!:) Skolan ligger ca 15 minuter från mig med buss, vilket jag tycker är riktigt härligt. Många av mina kompisar valde en skola i stan (Göteborg) men det hade jag själv aldrig orkat.. Först ta en buss i en halv timme och sen kanske byta buss eller gå en bit. Nja, inte något för mig!
Vi gjorde inget speicellt idag, utan vi bara lärde känna varandra:) Sån tur är så fick jag med mig min kompis Linnéa och sen lite andra jag känt från tidigare, känns bra att ha några med sig. Vi är 31 stycken i klassen och att inte känna någon hade känts jobbigt....:( Hehe vi är 22 tjejer och 9 killar. Lyx för killarna?;) Haha.


Sitter iallafall just nu framför TVn och vilar mina ben... De verkar efter jag har gått runt i skolan och sedan gått hem eftersom jag hade en hård träning igår:( PUHH.. Känner mig väldigt otränad, (haha!) så det känns bra att jag ska börja med att träna nu igen. 


Såhär såg jag ut idag!:)


(Mobilblogg) Mammas födelsedag!

Hej på er!:)

Idag fyllde min mamma år så ni kan kanske förstå varför det inte blivit någon uppdatering? Men jag har ändå hunnit med att shoppa, träffa Linnéa, pojkvännen, haft den första innebandy träningen och framför allt umgåtts med familjen! Eftersom detta är ett mobil inlägg så blir det jbbigt att skriva upp dagen, men det tänkte jag göra imorgon. Låter det bra?:) Hoppas på det! Börjar nämligen skolan imorgon så ska upp tidigt och bara vara där ett litet tag. Men nu ska jag ta och sova. Är jätte trött faktiskt. Hel slut efter träningen...:( Puss!

Tidig födelsedag present

Eftersom jag snart fyller år (WIIIIIIEEEE!!!!) så kunde inte Linnéa vänta med att ge mig en av mina presenter!:) Lite synd att öppna något paket i för väg men hon ville verkligen att jag skulle öppna det. 


Fick ett härlig påslakan av henne:D Kanske inte det första man väntar från en av sina kompisar..? Men tyckte det var jätte fint. Kommer passa så bra in i mitt nya rum som jag ska fixa strax!:D Hon hade nämligen tänkt till lite med presenten. Tyckte det var en annorlunda present som blev väldigt bra ändå. Inte alla tjejer som tänker på det viset när de ska köpa present till sin kompis?;) Men Linnéa är underbar och omtänksam, det har hon alltid varit! Tack igen! 



Sjömans påslakan! Visst är det fint? Eller... Ni kanske inte riktigt bryr er om det så som jag? Kanske beror på om man gillar inredning vilket jag gör.. Hehe! :)


Jag och Linnéa har pratat hela dagen om.....

.... Ja, hm.. Tror det är för tidigt att säga det nu när jag tänker efter. Det är ju bara måndag hittills! Eller ska jag säga tisdag eftersom klockan är över 12..?;) Haha! Så sry för att jag sagt att jag ska berätta det alldeles strax hela dagen men hade helt glömt av att det faktiskt är ett tag kvar! Det är ju inte kul att få veta saker i för väg:O Tycker inte jag iallafall.. Hatar att få höra en överraskning innan jag får den.



En dag framför TV skulle jag väl kalla det.

Hej på er! Eller ska jag säga Godkväll?:)


Har suttit fast spickad framför TVn i stor sätt hela dagen, så därför har min uppdatering varit en aning tråkig kanske? Fick iallafall in nåra inlägg under denna otroligt sega dag! 


Har precis sett Housewives of Bevery Hills!:) Det var de sista programmet så det var ett efter snack. Trodde först de skulle vara tråkigt (för det brukar de vara på de flesta programmen...) men denna gången var det faktiskt trätt intressant. Det var dock mycket bråk, men det var inte direkt någon nyhet, eftersom bråk har följt med hela serien..:P Jag hoppas det kommer en del två av dessa hemmafruar! Finns ju andra program om hemmafruar men det är bara detta och Hollywoodfruarna (med Maria Montanzami) som faktiskt intresserar mig så jag hoppas hoppas på att det kommer upp en "del 2":) 


Just nu ligger jag iallafall i min säng och myser. Pratar lite med Linnéa på Facebook och det handlar fortfarande om de vi pratade om förut idag;) Tell you soon!













Ansiktsmask





Har haft på ansiktsmask ett tag nu och ska alldeles strax tvätta bort den. Både jag och Linnéa kände att det behövdes! Ni vet, vissa dagar så är inte huden sin bästa vän... ;) Känns skönt att få en ny och fräsch hud, till viss del. När jag ändå håller på med ansiktet så passar jag på att färga mina ögonfransar och ögonbryn. Nice!;)


Bakdag


Mums, chockladbollar!


Jag kom till Linnéa för ett tag sedan och har pratat om lite saker...;) Berättar i ett annat inlägg..;) Men efter ett tag så kände vi att vi blev jätte sötsugna och då kom vi på att vi kunda baka! Det var jätte längesen vi gjorde det sist så det  var faktiskt rätt kul, fast mest gott:) Haha!! 

Vi sitter just nu och äter smeten rätt ur skålen, hehe.. Låter kanske äckligt? Men det är sjukt gott! Om man inte orkar göra bollar eller vänta på att de ska stelna i kylen. Hehe...;) Och så kollar vi på filmen Hannah Montana. Skriver sen. Puss.





Godkväll


Gammal bild från min "Iphone" mapp


GODNATT. Jag har haft en riktigt bloggtorka nu på kvällen. Helt plöstligt kändes det som om de inte hände någonting i mitt liv. Allt blev bara stilla och tomt. Har suttit vid datan sedan jag uppdaterade sist och vet egentligen inte vad jag gör på datan. Glor bara in i dataskärmen känns det som..:( Antar att jag är väldigt trött efter att jag lagt mig runt 3 på natten i 2 dagar och gått upp i hyffsad tid. Dessutom har jag varit ute och sprungit runt på Liseberg idag.. Herregud. 

Nu slänger jag mig i sängen och ska sova. Vi hörs imorgon! Sry för bad update med tråkiga inlägg, men men.

REGN, REGN PÅ LISERBERG...

Usch jag är jätte blöt...:(


Kom hem för ett tag sedan men då bestämde jag mig för att sätta mig i soffan direkt. Behövde bara ta det lite lugnt och glo framför TVn efter allt springande på Liseberg. Hade knappt några krafter kvar kändes det som..:( Hehe.


Imorse var det fint väder och det verkade faktiskt som om att det skulle bli en fin dag på Liseberg, men självklart kom regnet!:( Alltid har det lyckats regna när vi åker dit med skåningarna. Varför? Vilken otur....:( Det är dock inte lika mycket kö kanske, men det är inte så värst skönt att gå runt i allt regn som bara öser ner. Men iallafall, vi hade det kul på Liserberg och det är huvudsaken! Vi försökte åka så många attraktioner som möjligt och denna gången var det faktiskt kul. Har alltid varit trött på Liseberg när vi åkt dit med skåningarna, men (som jag sa i förra inlägget) var det första gången jag åkte attraktionen på hela året! Så det blev faktiskt lyckat!:D


Bild från "spegel huset"
Smått ofräsch bild, men vi hade fått över oss halva vattnet som finns i Kållerado.. + allt regn.
..






New black





Medans jag är på Liseberg så kan jag visa upp ett par svarta byxor som jag fick för två dagar sedan av mamma. Kollade på dessa jätte mycket när jag var inne i stan men köpte de inte, så mamma kom hem med dom en dag efter!:) Jätte bra och snyggt att ha hel svarta byxor eftersom det passar till allt!

Liseberg

Godmorgon eller hej på er!:)


Håller på att fixa mig förfullt nu efter en härlig morgon dusch! Känner mig som en ny människa igen:) Alltid lika skönt att duscha.
Om bara en liten stund ska vi åka till Liseberg så jag har det lite stressigt men men. Vi brukar alltid åka till Liseberg sista dagen vi har besök av skåningarna. De har ju inte Liseberg nere i Skåne så det är ju en upplevelse att åka dit. Jag har dock aldrig sett framemot att åka till dit när vi väl ska göra de med allihop, men idag är det något speciellt. Jag ser faktiskt framemot att åka dit och åka några karuseller!:) Har bara varit där och kollat uppträdande detta året så har inte alls varit där. Det kanske är därför jag ser framemot det denna gången...?

Jag tar inte med mig min kamera dit men min telefon kommer följa med!;) Hoppas jag inte glömmer den... Haha!! Så några bilder kommer väl upp ikväll:) 








I think I love you a little bit more every day

.

Wild Child




Några bilder ur filmen


Sitter just nu framför TVn och kollar på Wild Child på kanal 3. Har bara sett drygt 30 min men tycker redan den verkar bra!:) Det är en riktigt tjej tjej film, så om ni gillar de så ska ni defenitivt sätta er framför TVn! 

Ville bara rekommendera en film till er som gillar sådana filmer. Nu ska jag fortsätta kolla! Puss:)

Odd Molly, Wildflower och annat










Glömde telefonen hemma..? Great..

Hej på er!!:)

Oj jag vet inte vad jag ska säga.. Förlåt för att jag är glömsk?:( Jag glömde nämligen min telefon hemma när vi åkte hemifrån.. Haha. Varför händer det alltid mig?:( Jag tänkte ge er uppdatering när jag var påväg hemifrån i bilen men det blev inget med de.. 


Idag bestämde vi oss för att åka iväg till Freeport som ligger i Kungsbacka för lite shopping!:D Hade inte varit där på ett tag så det var kul att mamma kom med de förslaget. Jag älskar ju att shoppa så det kändes super för mig;) Ni som inte vet vad Freeport är så är det en outlet med bara märkes kläder!:) Det är dock märkes kläder som inte är lika populära längre eller vad ska man säga... Ute? Gamla? Ehm.., ni fattar?;) Det finns säkert många som bryr sig mycket om de är nya eller "gamla" men för mig spelar det inte så stor roll. Huvudsaken är att jag tycker om de jag köper.

Nu vet ni vart jag har varit under tiden bloggen stått stilla. Ska fota det jag köpte nu så jag kan visa er vad det blev;)






Ess, kung, dam, knekt




Sequence


Nu är min kusin och moster här som sagt och vi har precis spelat ett kortspel som heter "Sequnce"!:) Det är lite annorlunda än vanligt kortspel så det var kul att lära sig annat.

Men vi förflyttade oss direkt där ifrån till TVn där filmen "Streetdance" precis började:) En riktigt bra dansfilm som är ungefär som "Step Up" om ni har sett dom filmerna? Om inte så får ni se till att ladda ner dom diretk!!:O Älskar dansfilmer, de är så inspererande. Om man ändå kunde dansa som dom.. 


Sry för webcam bild!

Snabb taget med webcam


Har sprungit runt och fixat massor ett bra tag nu, men är fortfarande inte helt klar. De kommer om ca 30 min så jag måste skynda mig att fixa det sista. Jag har iallfall  hunnit fixa mig, vilket känns bra! Hade varit lite tråkigt om jag såg ut som ett troll när de kom.. Hehe. Som ni ser så använder jag mitt nya örhänge idag! Är helt kär i det!!:)

Vi hörs senare! Kände bara att jag ville uppdatera er lite!:) Puss.

FRIDAY



Min pojkvän tycker däremot inte om den riktiga låten utan föredrar denna parodi istället:




Vad tycker ni?;) Haha!!

Much to do today


Breakfast in the sun. Lovely!


Har precis ätit frukost i solen och mår riktigt bra faktiskt! Sen jag vaknade idag så har det varit knallblå himlen. Åh underbart:D Det är nog därför jag är på så bra humör! Men.. Egentligen har jag massor av saker som måste fixas inomhus idag, så allt för glad är jag inte.. Varför ska vädret alltid vara så otajmat?:( Vill sola!!

Idag kommer min kusin och moster från Malmö hit och ska sova här tills på Söndag. Så jag måste städa mitt rum, hjälpa mamma med lite saker och göra mig redo själv. Det är mycket att göra så jag tror inte min uppdatering kommer bli så särskilt bra. Men nu vet ni varför iallafall. Hoppas alla får en bra fredag!:)

Just smile


Godnatt. Nu ska jag läsa skvallertidning. Hörs imorgon. Puss.

"I Broke The Dam"




Detta såg jag precis i Härryda posten!:) Ni tycker säkert det inte är något speciellt bara sådär, men jag känner faktiskt två av dom:D Oliver och Zimon! Även en som heter Richard som är med i bandet också, fast han syns inte på bilden.

De började starta ett band tillsammans för 9 måndar sedan med namnet I Broke The Dam och nu är dom i tidningen. Detta är dock bara en tidning som delas ut till de som är i Härrydakommun, men det är en stor början för dom. De har släppt två låtar som man kan lyssna på Facebook och snart ska de t.o.m ha spelning (fast det har dom haft innan) Är inte det grymt av dom att de kommit så långt?:D Åh, jag är så fashinerad, haha! Tycker själv inte om deras musik, men eftersom jag känner några i bandet så blir det helt annorlunda!

Här (klick) kan ni läsa hela artikeln.
Kolla deras facebook sida här (klick)

Ingen händelserik dag

Hej på er!:)

Oj vilken usel uppdatering det blivit idag. Förlåt mig..! Skulle ha gjort ett mobil inlägg när jag var på språng förut men det lyckades jag självklart glömma. Riktigt störande faktiskt. Om jag hade lagt in ett inlägg så hade ni ändå förstått varför jag inte har uppdaterat.

Jag har iallafall varit på ett ärende med mamma under tiden jag inte bloggat och även haft spring träning med innebandyn. Så egentligen har det inte hänt så mycket!:) Fast ändå kände jag att min blogg var ur tråkig nu när jag glömde uppdatera, hehe.

Hemma igen!!

Godmorgon :) 

Sitter just nu framför TV och kollar på Svempbob fyrkant! Haha!! Det var ett bra tag sedan jag kollade på det programmet eller tecknat överhuvudtaget (om man räknar bort att jag går förbi TVn när min lillebror kollar på tecknat);) Så det är faktiskt rätt kul, hehe. Men, jag har precis tagit en härlig dusch och ätit en god frukost. Vilket känns underbart!

Igår skulle jag uppdatera när jag kom hem men, jag kan faktiskt inte hem igår. Det blev ett snabbt beslut att jag skulle hem till min pojkvän på kvällen. Saknade honom så. Och när jag träffar honom brukar jag inte uppdatera något särskilt eftersom jag vill ha allt tid med honom. Fick dock åka från honom rätt tidigt eftersom han skulle till bilverkstan..:( Men nu är jag som sagt hemma igen, hoppas ni klarade er utan natt uppdatering igår..;) 

Min pojkvän får bjuda på en bild. Linus heter han föresten!:)

Myskväll

Sitter just nu hemma hos Linnéa med Lovisa och Nadja också. Det blev att vi hyrde en film efter att vi solat. Denna gången blev det filmen Burlesque där Christina Aguilera har huvudrollen!;) Själv har jag redan sett filmen men den är riktigt grym och Christina sjunger ju otroligt bra! 

Skriver när jag är hemma. Puss

Tar en snabb utomlands resa


Snabb bild på dagens


Ska alldeles strax iväg och möte upp Linnéa för att sola en stund! Behöves verkligen nu när det är så dåligt väder.. Först är det sol sen regn, sol, regn, sol, regn och så har det hållt på sen imorse!:O Kan värdet inte bara bestämma sig för att vara soligt?:( Iallafall så har jag mina nya jeans på bilden! Så nu ser hur dom sitter:)

Vi hörs lite senare! Puss.

New in








+ en bh



I'm in love with you

Godmorgon:)

Sitter just nu och lyssnar på Leona Lewis - Bleeding Love. Jätte gammal låt, men fortfarande väldigt bra. Hörde den första gången igen när jag kollade på filmen "No Strings Attached" och sen har jag fortsatt att lyssna på den. Haha! Är det inte så att när man hör någon låt man inte hört på länge så fastnar den på huvudet och man bara måste lyssna på den mer? Eller är det bara jag..?:)

Ska alldeles strax hoppa upp ur sängen och göra en god frukost. Har fortfarande inte ätit!:( Men men. Hoppas på att jag hittar någonting på TV som passar också. Hehe. Vi hörs sen! Lägger även upp min shopping från igår då..!;)



Bed

Det blev rätt rörigt med, så många inlägg, så tätt men, det fick gå för denna gången! Nu ska jag äntligen få lägga mig i sängen och sova! Är hur trött som helst.. Fattar inte själv varför jag är uppe.. Imorgon blir det sov morgon för min del, det är jag värd!!!

- You have no idea how much I want you here with me, right now.

2 photo's


Fastnade inte på kort idag.. Gräslig bild men jag bjuder! Linnéa!:)


Lovisa
och Nadja!:) Underbara tjejer!

7 h 30 min


Underbart


Idag har jag verkligen shoppat hela dagen lång! Gud vad mycket jag har gått omkring, eller sprungit omkring i olika affärer:) Men vilken tjej gillar inte att shopping liksom?;) Man kan gå hur länge som helst! Nästan iallafall. 

Köpte bara nödvändigheter idag faktiskt, vilket känns väldigt bra:) Brukar annars dra med mig hem massor av saker som jag faktiskt inte behöver utan bara för att.

Var i stan vid 11 och tog halv 7 bussen hem, så jag var i stan i hela 7 h 30 min!! Rekord? Haha. Helt otroligt! Men vi tog det väldigt lugnt och stressade inte genom affärerna eller stressade när vi provade kläder. Vilket var helt underbart:) Vi tog även en lunch på Paprika, vilket vi behövde efter ett tag. 

Glömde minneskortet i datan så jag kunde inte ta kort med min systemkamera som jag hade burit med mig. Typiskt mig:( Är otroligt glömsk ibland.. hehe.


Stil thinking, R.I.P


Jag sörjer med er Norge


När jag kom hem runt 10 så fastnade jag direkt framför TVn, där de berättade om Anders (eller vad heter han?) som mördade upp mot 77 personer i Norge.. Visst, det var ett tag sedan men jag kan fortfarande inte förstå att det faktiskt hänt. Det är så overkligt. I programmet fick man se vilka vägar han hade gått för att mörda alla ungdomar. 3 stycken ungdomar som var med på ön Utöya berättade om vad de hade sätt och hur de upplevade allting. Det var så fruktansvärt. "Om detta händer i Norge kan det hända var som helst", sa en av de vuxna som pratade i programmet. Och jag håller fullständigt med. 

Jag blir rädd av tanken om någon man får tankar att göra detta i Sverige.

(Mobilblogg) Påväg till stan!

Hej eller godmorgon!:)

Sjäkvklart försov jag mig i morse så jag hann inte med ett bra "morgon" inlägg. BAD!:( Tur att jag har Iphone som jag kan uppdatera med!

Sitter och planerar med Linnéa vad vi ska kolla efter inne i stan och det lutar mest mot bh, toppar och jeans, men vi får se!:) Nadja och Lovisa var inte lita morgon pigga som oss så de kommer in lite senare. Hehe.

Vi hörs lite senare!

I really need some clothes


H&M (klicka på bilden för att komma till deras sida)


Gina Tricot (klicka på bilden för att komma till deras sida)


BIKBOK (klicka på bilden för att komma till deras sida)


Monki (klicka på bilden för att komma till deras sida)


Har suttit framför dessa sidor ett tag nu och försökt hitta någonting som faller mig i smaken. Vet inte riktigt om jag hittat något som jag bara måste måste ha, men det kanske är lättare att se när man är i affären?:) 

Anledningen till att jag kollar på kläder på internet är för att jag ska iväg och shoppa med Linnéa, Nadja och Lovisa imorgon ;) Vi ska upp tidigt och åka in tidigt till stan för att kunna ha en lång dag på oss att hitta det vi söker!:) Jag hoppas verkligen jag hittar det jag söker. Känns meningslöst just nu men är kanske lite för trött för att tänka på kläder och shopping. Puhhh...

Ska alldeles strax lägga mig eftersom jag ställer klockan tidigt så vi hörs imorgon!:) Hoppas jag hinner med ett inlägg på morgonen så inte det blir allt för tråkigt medans jag är borta.



I'm starving


Fin middag


Hemma igen!;) Har precis ätit och det blev ingen särskilt bra middag. Jag är usel på att laga mat.. Men det beror nog på att jag är för lat för att lära mig att göra något speciellt. Hehe. 

Spring träningen var oerhört jobbig idag!!!:( Fast det tycker jag den alltid är. Har väldigt dålig kondition fast jag springer och tränar innebandy. Vet inte vad det beror på. Kanske latar mig för mycket på innebandy träningarna? Haha:(

Just nu sitter jag iallafall och kollar på Real Housewives of Beverly Hills. Jag älskar det programmet! De lever livet och får vad det vill. Visst det kanske är lite överkurs, men ändå;) Tycker min pojkvän borde skämma bort mig lite.... Haha:)

Godmorgon, Goddag, Hej?


Bild tagen från: www.weheartit.com

Hallå!

Oj, såg precis att jag inte hade lagt in mitt mobil inlägg..:( Damn! Hade skrivit ett "morgon" inlägg för att uppdatera er om vad jag gjorde men nehe. Jag har varit med min pojkvän tills nu. Vi har kollat på Sagan Om Ringen och annars bara myst och ja, haft det väldigt bra:) 

Nu är jag iallafall hemma och håller på att äta, fixa och packa med mig vattenflaska. Jag ska nämligen på spring träning i Skatås klockan halv 7 och vi måste vara där lite innan så ska ta halv 6 bussen in nu, så har lite bråttom.

Vi hörs mera när jag kommer hem! Sry för dålig uppdatering nu på dagen, det ska jag sluta med!;)

Movie time




Perfekt!


Har precis varit nere på ICA med mamma och hyrt en film:) Kunde inte motstå att köpa med mig morötter och dipp. Så gott! Hehe.. Kände att det fick bli en hemma kväll med bara familjen eftersom att vi hade gäster hela helgen och mamma jobbar denna veckan så träffar henne knappt. 

Någon som sett filmen ("No Strings Atteched")? Är den bra? Hoppas!!:D

You had me at "Hello"


Dagens


Jag gör absolut ingenting utan jag sitter rätt upp och ner i min säng som vanligt. Det brukar vara här jag fastnar när det inte finns något bättre att göra;) Fast jag ville ju stanna hemma och bara ta det lugnt idag, men känns som om att jag har ändrat mig. Eller, behöver lite sällskap kanske?:)

Well. Här har ni vad jag har på mig idag!:) Fråga mig inte varför jag har tajta jeans när jag bara är hemma. Kan säga att det är rätt så obekvämt att sitta skräddare i sängen. Haha! Är iallafall redo för att göra någonting om jag vill.

I just wanna live


Hemma spa?

Hej!:)

Imorse hann jag inte uppdatera eftersom det var i full gång på landet hela tiden, med både packning, städning och äta frukost. Haha! Eller jag hade säkert hunnit lägga in någonting men jag kände mig riktigt seg och hade inte lust alls att gå upp ur sängen först.. Så, det var ingen idé!;) Hatar när jag sover för lite och blir som en zombie.. :(

Nu är jag iallafall hemma i Landvetter igen! Har precis ätit en enkel lunch med familjen och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Behöver verkligen en uppfriskande dusch så jag känner mig som en människa igen efter all data denna helgen! Puh...


Härligt! Blir nog en riktigt lång-dusch!


How about seafood for dinner?




Mums, eller?


Har precis ätit skadjur eller jag har ätit annat eftersom jag inte gillar skaldjur. Vet inte om det är bra eller dåligt? Jag kanske missar något riktig gott? Men men. Vi hade både kräftor och krabbor, räckor och bröd. Så det fanns en del att välja mellan för de som gillar skaldjur :) Vi fångar ju våra egna krabbor här så det är väl lite kul ändå.

New in my closet


Svart siden.


Har nästan glömt av att visa upp ett par mysbyxor/pyjamasbyxor jag fick av mamma igår. Alltid kul att få hem lite små saker då och då. Själv tycker jag det är jätte skönt att gå runt i detta matrialet när man är lite hängig. 

Måste föröverigt dra och shopping så snart som möjligt!:O

Sea to the tree




Monkeys.


Har precis varit uppe i vårat körsbärsträd här på landet med Linnéa! Vi började plocka lite smått för att äta men sedan slutade det med att vi plockade ca 2 liter. Det lär väl räcka till 13 pers?;) Hoppas vi på iallafall, det är ju bara som till tugg. 

Innan vi satte oss i detta träd så var vi nere en sväng vid havet för att denna gången bada. Det blev så sjukt fint väder helt plöstligt runt 4 tiden så vi behövde verklige ett dopp i havet!:) 



This is my bike






Old


Härlig cykel tur ner till det fina havet.


Nu är jag hemma igen och slappar framför min kära data. Hehe!;) Tog lite kort där nere som jag kan dela med mig av kanske. Får se! 

Det blev lite finare väder när vi kom ner men blåste fortfarande en del vilket var lite synd. Men man får vara glad över att det inte regnade iallafall. Konstig nog blev jag dessutom jätte sugen på att sola, men det gick ju inge vidare. Mycket moln och blåst, fy för att ligga i bikini då. Satte på mig en tjocktröja där nere t.o.m..:( 


Mot havet

Hallå!

Idag blev vi väckta i tid så klockan har inte hunnit bli så mycket ännu. Känns rätt skumt att vara färdig fixat för att hitta på någonting redan vid 12 tiden, men men. Ska ner till havet nu fast det är rätt så molnigt men vi hoppas på att det spricker upp så att solen kommer fram. Känner dock inte för att sola eftersom jag brände mig här om dagen :(

Jag tar med mig min kamera så blir det foton när jag kommer hem igen. Ha det bra:)

I'm glad that I met you.


Freak out

För en normal bild på mig;)


Sen....



Ja, vad hände här? Såg att det fanns effekter på camen vilket jag inte använt mig av på årtal! Haha!:) Grymt kul!:) Vet inte hur länge jag skrattade åt detta men nu så är jag på banan igen. 


Nu är vi som sagt på landet och väntar på att maten ska bli klar. Alla vi ungdomar som är här sitter med varsin data i väntan. Snacka om socialt? Men efter maten så ska jag och Linnéa antagligen till havet en runda :)


(Mobilblogg) Landet

Påväg ner till landet med ett gäng familjer. Låter kaske inte så värst kul och det är det inte heller men sån tur är så är Linnéa med! :D

Har precis kommit från min pojkvän så därför har jag inte bloggar förrän nu. Vi har kollat på Sagan Om Ringen 1 och lite på 2an! Det var faktiskt första gången jag kollade på den, hehe. Tyckte den var rätt bra faktiskt. Aja, jag uppdaterar mera nere på landet om det händer någonting. ;) Puss!

Bra dag


Regn faller som tårar


Godmorgon! (Längesen jag började så)

Har precis vaknat vid liv och såg att det var ett fruktansvärt väder utomhus. Efter sol kommer regn? Nja.. Inte riktigt. Men efter regn kommer solsken? Hoppas jag verkligen!:D

Ska alldeles strax fixa mig lite frukost och fixa mig. Anledningen till att jag är uppe tidigt är för att jag ska träffa min pojkvän och han tycker att jag alltid sover för länge så fick dra mig upp i tid idag. För hans skull!;) Haha

Aj aj aj..


You're my star.


Hej på er!

Åh, jag har bränt mig..:( Hatar att bränna mig. Det är rätt, varmt, gör ont och ser bara allmänt klantigt ut. Men jag får skylla mig själv som bara tog med mig solskydd 6, hehe! Har som sagt kommit hem nu iallafall och känner mig ur seg, men det beror nog på att jag varit ute i solen så mycket. 

Gårdagen spänderade vi framför en skräckfilm som var verklighetsbaserd(!!!!!) Jag hatar skräck filmer, usch. Men det gick faktiskt rätt bra ändå. Med en kudde framför huvudet så fungerar det mesta antar jag!:blush:






Björkö (opassande bild)


Lillebror hittade en groda när vi var på landet.


Idag har det varit en underbar dag med mycket sol! Eller.. Det har varit rätt molnigt och regnat några gånger.. Har varit nere vid sjön och solat/badat med Agnes och Linnéa ungefär hela dagen. 

Nu ska jag alldeles strax ta bussen in till stan och sedan vidare till Björkö där jag ska träffa Johanna Å. Åh hon är så saknad! Jätte längesen jag träffade henne sist, så ska bli kul. Kommer inte ha med mig någon datan och kommer inte heller lägga ner tid på att göra några inlägg, men kanske något mobil inlägg. 

Vi hörs imorgon när jag kommer hem någon gång. Ha det bra!

Skvaller tidningar


Mys.


Eftersom det knappt finns något bra på TV efter 12, så ska jag sätta mig och läsa lite skvaller tidningar. Pappa prenuminerar nämligen på Hänt Extra, så vi får hem tidiningar lite då och då, vilket är väldigt bra eftersom jag älskar skvaller! Vilken tjej gör inte?;) Har däremot inte hunnit läsa den första vi fick ännu, så ska försöka komma i kapp nu. Om jag inte somnar.

Godnatt.

Körsbär


Sommar.


Känns skönt att vara hemma ensam nu. Kom hem för ett tag sedan och känner att jag redan börjar bli trött. Tror det kan bero på värdet? Iallafall, så hade jag det mysigt och trevligt nere vid sjön. Åt körsbär och pratade lite. Doppade faktiskt fötterna också när det kändes som varmast! Det var skönt och svalkande en varm kväll som denna. 

Just nu sitter jag och kollar på Blue Mountains State på MTV. Inte någonting som jag följer direkt men funkar bra! Kolla på Jersey Shore förut vilket jag tycker är riktigt bra. Det är mycket festande men samtidigt kul. Ska fortsätta kolla på lite TV nu. Skriver något mer inlägg innan jag lägger mig antar jag. Puss!

Måste fixa

Hej!:) 

Jag skulle bara berätta att jag har lite upp och ner problem med hur jag ska göra med min blogg. Är onöjd med min design och måste hitta tillbaka till rytmen med att blogga. Men det ordnar sig säkert alldeles snart!:) Hoppas vi på.

Vaknade upp med min underbara pojkvän imorse och har sedan dess bara tagit det lugnt hemma. Har till och med inte orkat mig ut i det fina vädret! Då är det rätt dåligt.. Hehe. Fastnat framför tvn och bloggen hela dagen nästan..

Men nu ska jag faktiskt lufta på rumpan ur soffan och göra lite mat till mig och sedan fixa mig lite snabbt för att träffa upp mina kompisar, Agnes och Linnéa. Blir att sitta vid sjön och kolla på solnedgången som förra gången vilket jag trivs med väldigt bra så det ska bli kul! Vi hörs ikväll, med lite bilder förhoppningsvid. Puss! 

Opassande bild men kände mig illa tvungen till att slänga in något för att få inlägg lite "roligare". 



Älska vädret

Åhh vad glad jag blev när jag upptäckte att det var sol ute imorse!! Har pressat i solen sedan 11 tiden vid Linnéas pool med henne ;) Det har blivit en del bad också eftersom det inte går att sitta i värmen alldeles för länge. 

Just nu är vi iallafall hemma hos mig lite snabbt och ska hämta spring kläder. Ska springa vid Skatås idag med innebandy tjejerna.. Suck.. Är inte riktigt sugen på att springa i detta värdet men det går säkert bra. FÅR DOCK INTE GLÖMMA VATTENFLASKA!!!!!;)

Hörs ikväll antar jag, puss! 











(Mobilblogg) Godnatt

Nattar över hos Linnéa efter en jätte seg dag. Imorgon hoppas vi på sol och tänker gå upp i hyffsad tid. Godnatt, puss!:)